Najlepší programátor? ? ?

Z

zawminoo

Guest
Ahoj každý subjekt, čo je najlepšie programátor na trhu? 1. Na Microchip PIC. 2. Pre 8051 Series. 3. Pre EPROM, prosím podeľte sa o svoje znalosti. Ďakujeme! Zaw

Tam bolo veľa post tu v súvislosti s rôznymi programátor pre rôzne mikroradiče. Pokúste sa zistiť, ktoré vyhovujú vašim potrebám. Čo je potrebné brať do úvahy: 1. Mikrokontrolér, že budete používať 2. Rozsah a rodina mikrokontrolérov 3. Rozpočtu 4. Dostupnosť dielov, ak chcete urobiť sami 5. Softvérovú kompatibilitu 6. Rozhranie, ktoré budete používať (napr. sériové, paralelné, USB), som urobil niekoľko PIC programátor, ako je: 1. P16PRO - paralelný port programátor, ktorý podporuje obrovské množstvo programovacích softvér. Winpic ponúka širokú škálu podporovaných MCU. 2. DIY K149 - podporuje sériové a USB rozhranie (pomocou FTDI USB na RS232). Tento softvér je iba MicroPro.exe. To má predprogramované MCU vnútri. 3. GTP-USB Lite - čo som urobil dnes. Používa vopred naprogramované 18f2550, takže je pripojený priamo k portu USB bez potreby prevodníka. Ak potrebujete viac informácií budem ochotný pošlite to sem neskôr. Šťastné programovanie! : D: D: D

Ahoj všetkým, najlepší programátor pre mňa je Willem programátor, profesionálny vzhľad a robil, veľmi lacné, veľmi dobrý softvér, pozrite sa na www.sivava.com , pokiaľ ide

Pre 8051 používam Asim Khan programátor, to je rýchle a jednoduché, a samozrejme je to zadarmo.

Dobrý deň, pre programovanie mikroprocesorov PIC, môžete použiť MPLAB ICD2 a PICSTART PLUS

Bol som pomocou TopMax z eetools roky a je to v pohode. Jedná sa o univerzálny programátor a jeho softvér je priebežne aktualizovaný, aby pridali poslednej časti. www.eetools.com

PIC programátor je drahšie budem rád použiť v obvode Programátor

Ahoj zawminoo najlepší univerzálny programátor labtool48 xp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back