Najjednoduchšie programátor MSP430

V

vaidyasp1

Guest
Dobrý deň, chcem postaviť najjednoduchšie programátor začať MSP430 na controler. Schéma, ktoré by som mal zostaviť za to. Videl som jeden olimex.com. Odkaz je http://www.olimex.com/dev/images/msp430-jtag-d-sch.gif , ale to je s jedným TPS77030 IC, ktorá je k dispozícii u mňa. Ako môžem odstrániť IC, alebo je tam iný programátor schému, ktoré je ľahké robiť?

Zdravím, môžete použiť ľubovoľný LDO s rovnakým výpadku napätia, výstupné napätie a prúd. Skontrolujte, National Semiconductor, Texas Instruments, Fairchild, ST Micro, apod Veľa šťastia.

Jedná sa o najjednoduchšie programátor viem. Nemám žiadne testovanie, ale urobím čoskoro. Stále je potreba 3,3 zdroj, budem používať 7805 a pár diód pre generovanie 3,3: 5 - nx 0,7, kde n je množstvo diód. Mám rovnaký problém, nemôžem získať 3,3 regulátor. Ospravedlňte moju zlú anglicky.

Myslím, že je oveľa jednoduchšie .. ale nikdy som netestoval ..

Dobrý deň! Len pre vašu informáciu, príspevky, ktoré ste sa odpovede na dnes veľmi staré. Tento je posledný (2 roky) a ďalšie 2 sú od 2004 A 2005 ... Dúfam, že pôvodným autorom nečakal tak dlho riešiť jeho problém. Dora

Ahoj všetci, mám otázky ohľadom MSP430, mám 430f2012 a budem ich používať. Naozaj programu je s JTAG WR potrebujú 3,6 V? F2012 pracuje dobre s 5V, takže by to malo fungovať bez regulátora, bez vyrovnávacieho IC ANC pripojiť priamo na LPT port. Iné riešenie je naprogramovať pomocou UART (sériový COM), ale sú všetky Programer, ktorý emuluje COM port cez LPT? tak sme sa mohli pripojiť priamo IC bez MAX232. Každopádne je možná, možno vo Windows nainštalovať virtuálny ovládač cez LPT portu emulovať COM. Do U Súhlasíte s tým? Ostatné Otázka: Kedy začína IC programovanie v sériovom režime? Čítal som o ňom dať príkaz. Mal by byť zaslaný po resete? Ako MCU pochopiť, že budeme jeho programu Flash? (Obzvlášť keď čip je altready naprogramovaný). Ďakujem za odpovede u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back