na negatívne dielektrickú konštantou, ako nastaviť veľkosť mriežky?

G

gell

Guest
Je to pravidlo, lambda/10 overenie použiť? Mohol by mi niekto pomoct a odkázať ma niektoré materiály na čítanie? vďaka moc.

Mriežka rozlíšenie by nemalo byť väčšie ako lambda/10, kde lambda je vlnová dĺžka najmenší záujem vnútri materiál s najvyšším indexom lomu. Môžete si vybrať rozlíšenie mriežky takto: 1. Vypočítať index lomu: n = sqrt (ER * UR), 2. Vypočítať absolútna hodnota reálne časti indexu lomu: n = ABS (real (n)), 3. Compute Grid rozlíšenie dx = lam_min/n/10, od vás zaujíma negatívny dielektrickú konštantou, ste modelovanie kovy? Používate FDTD s rozptylový model? Ak áno, je tu ďalší úskalia, ktoré bude vaša simulácia idú nestabilné. V kovy, môže byť index lomu menší ako jedna, a je potrebné zvážiť, keď výpočet časového kroku v FDTD. Ak používate frekvenčnej oblasti simulácie, potom sa bez obáv. -Tip

Díky moc, rrumpf. Mám to. Áno, som v úmysle modelovania kovu.

Možno vás bude zaujímať pri pohľade na kapitole 4 mojej dizertačnej práce. Aj popísať v dobrom detail FDTD pre modelovanie kovov. Sekcia 4.3.1 (str. 102-103) opisuje zmeny pre výpočet časového kroku pre modely vrátane kovov. Okrem toho, tabuľka 4-1 (str. 95) uvádza Lorentz-Drude parametre pre niekoľko kovov. Nájsť svoje dizertačnej práci tu: http://www.edaboard.com/download.php?id=124081 Veľa šťastia! -Tip

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back