na Jian (jej veľmi naliehavý) - PIFA anténa

J

jayanthi

Guest
hai pane, ja som Jayanthi. V PIFA výsledky antény simulácie reg som stále 3-dB Špičkový zisk v 3 rozmerových vyžarovací diagram. v = theta 45deg v azumithal lietadle som stále 3dB Paek zisk, ale na theta = 0deg som stále-10dB. pričom meranie, ako ukázať svoju maximálny zisk je 3 dB, becoz pričom meranie sa uvažuje len na theta = 0deg, ako zmerať maximálny zisk na theta = 45deg sa vďaka Jayanthi

Ahoj, Jayanthi: Existuje niekoľko spôsobov: 1. Môžete otáčať vzoru niektorých uhlov na IE3D. Po natočení, môžete merať vrchol u theta = 0. 2. Môžete si zobraziť 2D vzory na grafoch. Potom môžete definovať 2 značky na 3 dB uhol na grafoch. PATTERNVIEW umožňujú calcualte rozdiel medzi 2 značkami. Ide.

Dobrý deň pán v jednom z papiera yhe IEEE zisk na phi = 0deg je-2dBi a získať na phi = 40deg je 2dBi, ktorá je vrcholom zisk 2dBi na phi = 40deg. V IE3D Viem, ako vidieť maximálny zisk na phi = 40deg, ale pričom meranie po zhotovení antény, ako otestovať zisk na phi = 40deg. Prosím, Zk [prostý mi ide

Ahoj, Jayanthi:. Nie som si celkom istý, o vašu otázku: "... ale, pričom meranie po zhotovení antény, ako otestovať zisk na phi = 40deg prosím Zk [prostý ma ...". Podľa môjho chápania, simulácie a merania sú podobné. Môžete získať svoj vzor dáta. Nájdete maximum. Ak ste kalibráciu zariadenia správne, môžete zistiť zisk. Na simuláciu, nie je zapojený kalibrácie. Sme schopní nájsť Celkový vyžiarený výkon a hustotu výkonu. Odtiaľ sme schopní nájsť zisku. Ide.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back