Na 1 / f šumu simulácia!

X

xzp

Guest
Vďaka za odpoveď: Chcem sa naučiť simuláciu 1 / f šumu s bielym šumom poschodí: enw = 20nV/sqrt (Hz), rohová frekvencia FCE = 200Hz. Viem, že toto je príklad v knihe, ale použiť netlist verzii namiesto verzie Windows. Nemôžem simulovať v PSpice Orcad, pretože ja neviem, ako si vybrať, že diódu, ktoré možno použiť diódu parameter KF (blikanie hluk koeficient) a AF (blikanie hluk exponent). môže niekto pomôcť mne na to. Vážim si vašej pomoci veľmi.

Môže u objasniť to trochu. Tiež dajte mi vedieť, na akej úrovni chcete merať hluk, na úrovni správnych orgánov, alebo na úrovni čipu.

Vďaka za odpoveď. Ja len chcem, aby simulovali hluku v OrCAD PSpice s hlukom poschodí enw = 20nV/sqrt (Hz), rohová frekvencia FCE = 200 Hz, viď obrázok. V skutočnosti som sa meria snímačom s hlukom, ako je tento a chcete simulovať v korení pre optimalizáciu. Ešte raz vám ďakujem!
67_1176476573.jpg

Ja som tento problém vyriešiť. To nevyužijú správne komponenty. a vymeniť diódu s odporom, som zistil, že stále nie je správny výstup, takže si myslím, že musí byť niečo v neporiadku, neskôr som zistil, že používam Hpoly miesto zariadenia H. potom, čo zmeniť, aby Hpoly zariadenie H, to funguje, vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back