Načasovanie na zámok založený design

R

rakesh1234

Guest
Ahoj, môžem enyone vysvetlite mi načasovanie zámok založený design? Ako sa líši od flip flop založený design? vďaka

rovnaké pochýb o tom, že som tiež, môže každý subjekt odpoveď na túto otázku, prosím, pomôžte mi.

Som veľmi hľadal dobrý materiál pre západky na dizajn a ich načasovanie.

Počul som o LSSD (Level Sensitive skenovanie Design) v DFT .. Tam sme sa používajú zámky pre šitie skenovanie .. Aj ja chcem vedieť viac o tom, plz niekto po svojej pripomienky.

Ahoj Kumar, závory ste, kde sú známe ako zámok so západkou, ak kontrola z jednej hodiny domény sa stiched na vyhľadávanie reťazca pre ďalšie hodiny doménu potom vložíme zamknúť zámok medzi dvoma skenovanie reťaze ..... Ďalšie technické informácie ..................... vyhľadávanie reťazca hodiny 1 ...................... .... väzenia zámok ......... vyhľadávania reťazca 2 hodiny ........ väzenia zámok ................ vyhľadávania reťazca hodín 3 .................... skenovanie výstup

myslíš nahradenie všetkých žabky s závory, a nahradenie jednej hodiny s dvoma non-overlaping hodiny? Táto technológia nie je široko používaný dnes. [Quote = rakesh1234] Ahoj, môžem enyone vysvetlite mi načasovanie zámok založený design? Ako sa líši od flip flop založený design? Vďaka [/quote]

Západka na designy sú všeobecne v záujme lepšie pracovné frekvencie. Povedzme napríklad, niekoľko domov designu použiť iba západky, navrhnúť svoje procesory. Snaží sa získať maximálny úžitok z konceptu doby výpožičky, pri použití zámkov.

Je možné si zámok dizajn založený na použití HDL jazyk a syntéza nástroj? Alebo tieto návrhy sú vykonávané v bráne úrovni abstrakcie len?? Ak nahradíte prepadne o zámky a používať dva non-overlaping hodín design bude veľmi kompaktný, a vzhľadom k času pôžičky veľmi rýchlo tiež. Žiadne spomenúť menej energie. Spomínam si, že kadencia BuidGates mohol vykonať časové analýzy pre LATCH-založené designy. na zdravie

Môžete použiť syntézu nástroj pre generovanie zámkov, ale má veľmi náchylný k chybám kódovanie štýl.

je to možné urobiť zámok design založený na použití HDL jazyk a syntéza nástroj? Alebo tieto návrhy sú vykonávané v bráne úrovni abstrakcie len?? Áno, je to možné. Syntéza nástroj možno odvodiť západky na základe kódovanie ste urobili. Tiež chcú informovať, že každý nástroj STA (ako Prime Time, alebo v budovaní motora STA v Magma) môže robiť časovanie analýzy západky založený design. Opäť môžete mať kontrolu nad úverov buď pomocou vyváženej zapožičanie techniky alebo relaxovať zapožičanie techniky. Obe techniky sú podporované nástrojmi STA.

Západka základné prevedenie sa používa pre návrh dobu výpožičky. Všeobecne platí, že západky je jeden druh registrov, ktoré uchovávajú hodnotu ako FFS, ale líšia sa v citlivých s FFS. Vzhľadom k tomu, západky sú na úrovni citlivé miesto okraje spustil, môže západku požičať čas od budúceho štátu, ak časovanie. Pre viac informácií, prosím, kontaktujte ma! Phuc Nguyen Vinh:: vinh.camau @ gmail.com [/tex]

Môže u vysvetliť viac o tom, ako zámok sa dá požičať od času ďalšej fáze splniť časový

Ahoj sim_333 a všetci, ako je známe, FFS sú hrany citlivé a západku sú citlivé na úrovni. pre splnenie časového okruhu, čas príchodu dát cesta musí byť pripravené na vstup regsiters (západky a FFS). to znamená čas príchodu musí byť menšia než požadovaný čas, keď ešte hodiny (na úrovni citlivé alebo EDGE citlivé) štát. Prosím nosnosti do prílohy pre svoje znalosti o poistku, základné prevedenie! V nižšie uvedenej, je vidieť, že obvod s pamäťou B v strede 2 hranice flipflops & B. hodiny v dĺžke 2 FFS je 10ns (FF-hodín), je riadený hodiny západka obráteného hodiny FF-hodín. Dátové cesty medzi FF-a Latch-B je 7ns (path1) a dátové cesty oneskorenie medzi Latch-B a FF-C je 2ns (path2). Ak sa Latch-B je FF, dáta path1 cesta je príliš neskoro na to byť zajatý hodín hranou aj pri 5ns (1 / 2 obdobie). Avšak, pretože úrovne citlivé na zámok, dáta môžu byť zachytené, keď signál úroveň zámok je stále vysoká. => Teraz je aktuálny stav stretnúť časovanie a ďalšie stav je tiež spĺňajú časovej základne na vyššie pôsobiť. Môžete popísať nižšie uvedené v iné spôsoby, ale poistku na základnej design je veľmi užitočná pre dlhé cesty upevnenie. Vďaka a uvidíme sa neskôr!

západka má problém v DFT. Ja som premýšľal, či niekto vidieť knižnice buniek sa čitateľného západkou. Tiež, ATPG nástroj nie je psovod zámok (s výnimkou väzenia západky) veľmi dobre

Západku na základe návrhov viem, že sú veľmi kompaktné, s vysokým výkonom a nízkou spotrebou mikroprocesory. Sú navrhnuté v abstrakciu bráne úrovni. Tieto procesory využiť čas pôžičiek pre dosiahnutie vysokej frekvencie. Pre výrobu testovanie (tj DFT) sú vytvorené niektoré špeciálne testovacie programy. Procesor topánky z externej pamäte a zapíše kontrolných jej hlavné výstupy. Tieto informačné povinnosti sú uložené vytvoriť testovacie vzory. Takže všetko, čo tester urobiť, je kŕmiť čip s pokynmi (vstupných vzorov) a skontrolujte, ak primárne výstupy očakávaných hodnôt (tj kontrolné body). Za účelom dosiahnutia pokrytia testovací program musí byť napísaný opatrne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back