nízkeho napätia technika designu

J

jeremy_zhu

Guest
Snažím sa vytvoriť veľmi nízkym napätím OPA. Model som konštrukcii je typický 0.5um CMOS modelu, ktorého VTN ≈ 0,85 (W / L 20/0.5), VTP ≈ 0,95 (W / L 20/5.5), ale má napájacie napätie iba sub-1V (0,9 alebo menej). OPA musí spĺňať špecifikácie:> 80 dB 10 ~ 20 MHz GBW a konštantný GM so železničnou dopravou na železnici ICMR. Chcem vedieť, či môže byť realizovaný na modeli niektoré špeciálne techniky: FG, BULK-riadený alebo nejaké iné. žiadne osobitné pripomienky, námety a užitočné odkazy?

podprahovou napätie je možná cesta. Môžete hľadať to.

Myslím, že termín ICMR nemá zmysel tu neexistuje žiadny spôsob, ako môže udržať u tranzistorov v saturácia 0,9 V napájanie. : | Návrh na slabé inverzie by mohla byť možnosť ... Ale s tým ja neviem, či by mohol zabezpečiť svoju prácu v rámci procesu zmeny. Tiež stále zisk 80 dB s tranzistory v slabej inverzie môže viesť k veľmi veľké rozmery prístroja ..

Viem niečo o podprahovou napätie, ale to je difficuilt byť riadený. To už som nenašiel žiadne dokumenty o neustále GM so železničnou dopravou na železnici ICMR pomocou 0.35um + model pre sub-1V. kto môže predstaviť mi Súvisiace články?

Cítim jeho ťažké splniť špecifikácie sa daný model a napájanie, ak je u úpadok na 0.18micron alebo menšie potom len danej napätie bude pracovať pre vás, inak u musieť zvýšiť napájania, ako je uvedené v modeli súbore tranzistor, ktorý poskytuje prevádzkový rozsah modelov.

Vďaka za pripomienky here.if možné, naozaj chcem sa dozvedieť viac názorov zo strany štátnych orgánov (vaše učitelia, poradcovia). ďalšie komentáre?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back