Nízka riadenie MOSFET

S

ScratchBuild

Guest
Ahoj všetci, len je potrebné pochopiť základné dotaz, prosím. Viem, ako riadiť vysokú bočné N-Channel MOSFET v H-Bridge a prečo Gate napätie musí byť 10 V alebo vyšší. Môže niekto niekto prosím vysvetliť brány zdroj napätia na nízke N-Channel MOSFET v H-Bridge konfiguráciu, prosím. Aké je napätie na bráne, ktoré musia byť použité pre spracovanie maximálny prúd na spodnej strane? Nič sa týka

Dobrý deň, nie je žiadny rozdiel v požiadavke UGS pre vysokú alebo nízku strane vodiča. Rozdiely môžu byť v ovládači obvode, spôsobiť silný na strane vodiča musí byť plávajúce. Ak máte napr opticky izolované rozhranie s interný zdroj napájania (ktoré sa používajú najmä pre vysoko výkonné MOSFET a IGBT mosty), vysokým a nízkym na strane vodiča používajú rovnaké obvody. Môjho názoru, nízkou strane vodiča obvod je typicky jednoduchšie pre neizolované vodiča, pretože tie nie je potrebné na úrovni posun, ani plávajúce ponuky. Napr. IRF dodáva integrované ovládače pre MOSFET mosty, ktoré náučné literatúre aplikácie, spomínam si. S pozdravom, Frank

Ahoj, myslím, že som na to prišiel, a problém je s plávajúcou napájania. Vďaka nízkej MOSFETs musíte 0V + 10-15V, aby plne riadiť MOSFET. Ale s vysokou bočnou brány napätie musí byť Vcc + 10-15V. Nemohol som vidieť rozdiel, pretože mám zásobu 7,2 a potreboval sa dostať Vcc +10 V z nábojovej pumpy. V tomto prípade je potrebné poplatok čerpadlo príliš nízke, pretože som sa dostať minimálne na 10V VGS. Ale myslím, že to pochopil hneď. Nič sa týka

Ahoj všetci, OK, ja chcem ísť týchto MOSFETs od 7,2 - 14V batérie. Tak som napríklad poplatok čerpadlo, ktoré dokáže prenášať minimálne 25 mA alebo viac pri 18 V, treba tiež dať z Vcc + 11V viac alebo menej. MAX622 sa to dá, ale len z + - 2 ma na 18V, tak to nemá dostatok energie pre pohon MOSFET dostatočne rýchlo. Môže niekto priamo ma do nábojovej pumpy, ktoré sú schopné urobiť, a to príde v SO alebo SOT23 balení. Môj druhý problém je, že väčšina MOSFET vodič IC môže spracovať až 15V prevádzky, rovnako ako TC4427, niekto viete o nejakej čip, ktorý zvládne môj špecifikácie v hornej časti. Ach áno, MOSFETy chcem ísť, je IRF1404S. Nič sa týka

Ahoj, Keď som spočítal prúd 10A MOSFET má byť pri 40 • C okolité stojace vo voľnom priestore v dátovom liste. Som napríklad zistil, že musím mať 5Vgs na bránu, aby tento prúd k toku. Povedzme, že viem, že prúd nikdy nad 10A. Musím poskytovať len na napätie 5V bránu alebo musím ešte doplniť, že nie horúce? Pokiaľ je mi získať RDS klesá s VGS, a preto by stále advantageogus k úplnému MOSFET ďalej. P = R Aj ², a preto by P bola čo najmenšia a teda aj teplotu. Nič sa týka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back