Názorov a skúseností s OS openSUSE

V

venkat3271

Guest
Ahoj, môže niekto povedať o openSUSE os .. Je to lepšie ako Fedora? .. Niektorí tvrdia, že je užívateľsky prívetivý ako Windows .. Pl dať ur návrhy .. S pozdravom, Venkatesan.s

Nevidím veľký rozdiel medzi Suse, Fedora a RHEL. Rozdiel je predovšetkým podpora. Tento softvér beží na rovnakom hardware pre najviac sa rozdeliť, oni obaja majú KDE a GNOME. Oba používajú RPM a podobné inštalácia / systémy pre správu softvéru.

SuSE je oveľa lepší než polovica srdca pokus, ktorý je Fedora.

Feodra je lepšie pre EDA, SUSE je dobré pre bezpečnosť

Ja používam SLES 10.0, myslím, že je viac priateľský ako RHEL.

Opakujem: SuSE je oveľa lepší než polovica srdca pokus, ktorý je Fedora.

[Quote = vsmGuy] Opakujem: SuSE je oveľa lepší než polovica srdca pokus, ktorý je Fedora [/quote] Aj agreee .. Používam SUSE10

No môžeme dostať do "Kto je lepší" vojna, ale persannally použitie Suse 10.2. Dôvodom je to, že SUSE je oveľa viac užívateľov freindly s inštaláciou software, (každý RPM balíček bude fungovať), a Ive zistené, že je oveľa menej stresu a intergrates do najstarších až po najnovšie PC bez problémov.

[Quote = vsmGuy] Opakujem:. SuSE je oveľa lepší než polovica srdca pokus, ktorý je Fedora [/quote] nemôžem si to! Čo tým myslíte? Použil som aj ja, a ešte radšej Fedora!

Len vygooglete hodnotenia alebo sa spýtajte niekoho, kto vážne chcú používať systém pre prácu namiesto toho, aby to fungovalo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back