návrh mikropáskové duálny frekvenciou pomocou mikrovlnnej Office

S

syuhaila

Guest
niekto mať ručné @ krok navrhnúť anténu pre tento softvér. Môj náplasť veľmi zložité konštrukcie. prosím dať nejaké poradiť. CK: cry:

CK Manji .. Ak som nejaké problémy, môžem sa spýtať u znova .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 11 minútach: [/color] [/size] nemôžem, t stiahnuť súbor, pretože moje miesto nie je dosť ..

Ahoj Manji ... Musím návrh, ako vytvoriť dual rezonancie mikropáskové opravy antenna.my frekvencia je 1,8 až 2.2.a už sa snaží urobiť anténu IEEE časopisu, ale hlavným problémom v mojom návrhu je i dont, ako sa mení systematicky alebo melódiu získať dobré result.It tam žiadny postup pre tuning určiť optimálnu výšku, patch veľkosti (L, W), veľkosť sondy kŕmenie ... plz Manji .. Dúfam, že u mňa môže viesť ohľadom alan

Dobrý deň, Allan, nájdu v prílohe je dokument vo formáte PDF / prezentačné materiál ukazuje, ako možno pomocou AWR mikrovlnnej Office (MWO) pre Dual Patch Resonance mikropáskového antény simulácie a analýzy ... Tiež spojený sa projekt MWO súboru (*. EMP) pracuje v MWO2007 V7.5x .... --- --- Manji

Manji .. pleaase mi pomohol sa dostať dvojfrekvenčné .. U tohto súboru dať poslednej dobe nemôžem čítať, pretože verzia AWR rôznych .. Aj s použitím AWR v 6.5.1 ... tak, dúfam, že u mňa môže dať nejaký nápad, aby mi rezonančnej frekvencie ..

možno získať ďalšie antény, návrhy pomocou MWO?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back