návrh deliče

L

lhlbluesky

Guest
keď chcem navrhnúť delič napätia z výstupu Pýtať (Vref), ako zabezpečiť, aby v rôznych rohu (tt ss ff), referenčné napätie je vždy konštantný, to znamená, že vytvorené referenčné napätie sa nemení s procesom \ temp a napájanie. Myslím, že to je veľmi ťažké, beacause výstup pýtate Vref aj zmeny procesu (rôzne rohu, je to iné, i) \ teploty a napájanie, aj keď posledné dva termíny spôsobiť menšie relatívna zmena, ale what'a U procesu (tt ss ff)? veľmi zmätená, požiadajte o pomoc. vďaka.

Referenčné napätie nikdy konštantný v rôznych kútoch. Ale môže to byť málo. tt, ss, ff sú prostriedky, "typické", "malé" a rýchle tranzistory. Majú rôzne prahové napätie (možno niektoré ďalšie parametre zmien taky, ja neviem)

Ja viem, ale ako urobiť zmenu referenčného napätia s VDD a rohové čo najmenší? na inom mieste, referenčné napätie sa líši, tak ako to affet správnej funkcie obvodu (napr. potrubie ADC)? môže niekto dať mi nejaké rady v detaile?

"Poradenstvo v detaile", môže byť iba pre konkrétnu curcuit. Mimochodom, k zníženiu rozdielu, musíte použiť spätnú väzbu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back