návrh 500 VA sínusový menič

M

manishpatel

Guest
im návrhu 500 VA sínusové striedače pomocou PWM. Môj PWM frekvencia je 6 kHz, im pomocou Push-Pull konfiguráciu výkonové časti Chcem vedieť, či sa rovnaký typ transformátora (12-0-12 / 220 V) sa používa pre obdĺžniková vlna striedače a meniče sínusový priebeh (PWM frekvencia je 6 kHz) ? Ak je iný typ transformátora je nutné pre meniče sínusový, potom, aké sú špecifikácie, ktoré transformátora? prosím odpovedzte na môj mail ID: manishpatel_79@yahoo.com teraz im pomocou centra využitý transformátora (12-0-12/220V) Môj problém je, ak som sa pripojiť na 80 watt žiarovka je veľmi slabé osvetlenie. primárny prúd je iba 2,2. amp im pomocou 12V 36AH Batérie pre testovanie disku 500 w zaťaženie správne, čo mám robiť? kde b je problém? Čo mám skontrolovať? prosím odpovedzte

Ak používate 12V batériu, potom ako vrchol krivky bude 12V cez polovicu z transformátora. Takže jeho pristúpil k vrcholu 220 na sekundárne, pri filtrovaní tento priebeh ako sa očakávať, že 220 V rms sínusové vlny? Do svojej ponuky do 12 x 1,4 = 17 V a to by mohlo fungovať, alebo jednoducho získať iný transformátor (12/1.4 ~ 8V, 8-0-8 / 220) Frank

Vďaka za odpoveď s 12-0 -12 transformátorom som si 230 RMS sínusoida na výstupe. ale môj problém je 60 w žiarovka svieti správne (tj inveter je prividing 60W výstup), ale ako som sa zvýši zaťaženie (80 alebo 100 W) žiarovky nesvieti správne (veľmi slabé), môj primárny prúd je veľmi nízka len -2,2 Amp. tak moc sa neprenáša z batérie do transformátora sekundárne. Ako mám zvýšiť primárny prúd transformátora? Môj hlavný problém je "je rovnaký transformátor možné použiť pre sínusové meniče (6,5 kHz PWM) a obdĺžnikový meniče (50 Hz)?" Ak sa líšia, aký typ transformátora by som mal použiť? Manish
Ak používate 12V batériu, potom ako vrchol krivky bude 12V cez polovicu z transformátora. Takže jeho pristúpil k vrcholu 220 na sekundárne, pri filtrovaní tento priebeh ako sa očakávať, že 220 V rms sínusové vlny? Do svojej ponuky do 12 x 1,4 = 17 V a to by mohlo fungovať, alebo jednoducho získať iný transformátor (12/1.4 ~ 8V, 8-0-8 / 220) Frank

Sieťový transformátor je určený pre 50 Hz alebo 60 Hz, a niektoré práce na 6kHz zle. Audio transformátory s dobrou vysokofrekvenčné odozvy bifilární zranenia. Váš PWM frekvencia je natoľko nízka, že je veľmi počuteľné a spôsobí, že filter má byť chudobné. Vyrobené čisto sínusové striedače použiť oveľa vyššiu frekvenciu, ktoré nemôžu byť počuť, a malý transformátor s feritovým jadrom. Výstupný filter funguje dobre.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back