Nárazníky / meniče v hodinovej ceste: Oneskorenie vs silu signálu

R

rohit_singh1

Guest
Ahoj, V typickom nameraná siete s CMOS tlmí ako je znázornené na priloženom obrázku, Chápem, že nárazníky sú vkladané na zlepšenie signálu. Je to preto, že keď hodinový signál pomaly umiera, ako to cestuje, napájacie napätie pripojený k NMOS alebo v PMOS) z bufferu tiahne späť do svojej pôvodnej hodnoty signálu (ak je vstupné napätie je vyššia (alebo nižšia) ako prahové napätie z NMOS alebo v PMOS)). Mám pravdu? Prosím, dajte mi vedieť, či existuje nejaký iný dôvod pre vkladanie nárazníky Ale na druhú stranu, vzhľadom k parazitných kapacitách brány spojených s vyrovnávacej pamäte, zavádza oneskorenie hodinového signálu tiež. Je to tak? Na jednej strane je to dobré, ako to ponúka opravu držať narušenie času nejakú čiastku, ale nie je to zvýšenie posunuté rovnako? To je to, čo ma mate. Mohli by ste mi prosím objasniť? Tiež by som ocenil, keby ste mohli poukázať na nejakú chybu v mojej analýze. Vďaka vopred, Rohit

hej Rohit, ste analyzuje správnym smerom, ale pár vecí, ktoré musia byť díval sa na inej perspektívy. Tu je pdf, ktorý má veľmi dobrú analýzu tohto problému [url = "http://courses.ece.ubc.ca/579/clockflop.pdf"] http://courses.ece.ubc.ca/579/ clockflop.pdf [/URL]

Vážení Rohit v hlbokom submikronové technológie dopad, pokiaľ Prepojovacie parazitné odpory a kondenzátory sú dominantné a vyrovnávacie vložení do stromu zvýšenie taktovacou rýchlosti a sily z hodinových signálov v obvodoch. Buffer Vloženie má optimálny bod, ktorý parazitné kapacity, aby odstránil užitočnosť nárazníky v hodinových trás. Dúfam, že som mohol pomôcť. BR

Ahoj, V typickom nameraná siete s CMOS tlmí ako je znázornené na priloženom obrázku, Chápem, že nárazníky sú vkladané na zlepšenie signálu. Je to preto, že keď hodinový signál pomaly umiera, ako to cestuje, napájacie napätie pripojený k NMOS alebo v PMOS) z bufferu tiahne späť do svojej pôvodnej hodnoty signálu (ak je vstupné napätie je vyššia (alebo nižšia) ako prahové napätie z NMOS alebo v PMOS)). Mám pravdu? Prosím, dajte mi vedieť, či existuje nejaký iný dôvod pre vkladanie nárazníky Ale na druhú stranu, vzhľadom k parazitných kapacitách brány spojených s vyrovnávacej pamäte, zavádza oneskorenie hodinového signálu tiež. Je to tak? Na jednej strane je to dobré, ako to ponúka opravu držať narušenie času nejakú čiastku, ale nie je to zvýšenie posunuté rovnako? To je to, čo ma mate. Mohli by ste mi prosím objasniť? Tiež by som ocenil, keby ste mohli poukázať na nejakú chybu v mojej analýze. Vďaka vopred, Rohit
Máte pravdu v nárazníky pridanie oneskorenie na ceste. Ale pre zapísaných ktorým sme nedotýkajte sa hodín cesty. Pridali sme oneskorenie vyrovnávacej pamäte pre dátové cesty a nie hodiny cesty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back