Nápoveda treba o plne zložené cascode OTA so vstupom PMOS

Y

yonzzan

Guest
Som navrhovaní plne zložené cascode OTA s PMOS vstupy a CMFB. Zakaždým, keď som bežať Cadence, výsledku simulácie je inak, než môj výsledok výpočtu ruky a ja som mať ťažké, aby sa môj OTA práce na pracovný bod a ja naozaj neviem, čo mám robiť .. Veľmi by som ocenil, keby ste mi nejaké rady, alebo mi poslať nejaké papiere a dobrým zdrojom môžem odkazovať. (Krok za krokom tutorial) S pozdravom [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] TSMC 0,18 Micron Technology DC zisk: 60dB Zisk pásma produktu: 500MHz vo fáze: 60 Výstupný hojdačka: 1V pp výstupu: 2pF Rýchlosť prebehu: 20v/usec plne diferenciálne .. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] Pre tento návrh, ktorý VDD mám používať 1,8 alebo 3,3? A čo som si musím použiť? 0.18um, 0.36um .... 0.90um ........ alebo 1.8um ???????????

pre analógové obvody výkon, myslím si, že dĺžka by mala byť stanovená 0.35um, VDD 3.3V. ručné výpočet nie je to isté výsledky simulácie, to je normálne, je potrebné nastaviť parametre, ale tak, aby obvod fungoval správne, mal by obvod byť zodpovedajúcim spôsobom konfigurovať. Po prvé, majú ideálne VMFB okruhu alebo ct VMFB zosilňovač, potom použiť vhodné predpojatosť alebo zaujatosť ideálne. Prvým krokom, simulovať DC prevádzková teplota, aby výstupy cm miesta. potom, simulovať reakciu AC, a nastaviť parametre pre splnenie špecifikácie.

Ahoj gingerjiang, ako simulovať DC prevádzková teplota? ide,

[Quote = Sissi] hi gingerjiang, ako simulovať DC prevádzková teplota? ide o [/quote] U dá jednoducho urobiť DC analýzu úspor op.point. dať DC a zamiesť po železnici na železnici.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back