Nápoveda potrebné tranzistora výberu

A

Abhishekabs

Guest
Ahoj priatelia Chcem navrhnúť oscilátora frekvencia 10GHz, 20GHz a 37GHz príkon je -150 dBm, 200dB (Low Noise bude dobré). Prosím, povedzte mi, ktorý by som mal použiť tranzistor. Ďakujeme Abhishekabs

LO výkon, obvykle sa pohybuje v rozmedzí-10dBm do +10 dBm. Ak ste sa odvolával na výkon fázový šum je potrebné zadať posun od prepravcu, ak hľadáte pre tento výkon.

Ahoj OK, takže stavať VCO na 37GHz, ktorý tranzistor je užitočné? Musím použiť VCO ako sila LO je z 120 antén (patch). Musím kŕmiť najmenej 2 mW výkonu na mixu. Takže ja som s použitím sily delič výkonu na kŕmenie až 120 miešačky. Takže môj oscilátor O / P, musí byť v blízkosti 24 dBm (250mW). Som Wright? Prosím sprievodca. Ďakujeme, že ste Abhishekabs

[Quote = Abhishekabs] Ahoj priatelia Chcem navrhnúť oscilátora frekvencia 10GHz, 20GHz a 37GHz [/quote] No na 10GHz môžete nájsť nejaké SiGe, že môže fungovať, aj keď depents vaše požiadavky na výkon spôsobiť oni dont poskytujú zodpovedajúci výkon. Iné riešenie pre všetky frekvencie, ktoré ste sa zmienil, je GaAs zariadenia. Skúste Toshiba Tranzistory majú rôzne tranzistory GaAs [quote = Abhishekabs] príkon je -150 dBm, 200dB [/quote] Myslím, že ste tú chybu, -150 dBm, 200dB Mega Power je množstvo energie a vy nemôžete dostať, že z akéhokoľvek miesta. Teraz, ak máte na mysli, že fázový šum by mal byť od -150 do-200dBc, že na to, čo nastavenie offsetu u znamenať? pretože keď je na 10 kHz, potom potrebujete veľa výskumnej práce. Len niekoľko prác boli publikované tak ďaleko, že sa dosiahol LfM na -150 až -160 dBc / Hz na 10 kHz a techniky, ktoré používajú, sú veľmi zradné.

Ahoj pôsobenia som sa mýlil, nezmienil som sa správne. Potrebujem výkonu 200mW (23dBm). Budem hľadať tranzistorov Toshiba pre 37 GHz operácie. Vďaka Abhishekabs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back