Nápoveda potreba stav výstupov stroj ...

S

s3034585

Guest
Dobrý deň môže mi niekto povedať, že sa musíme hodín výstupu priradený do stavu stroja pred jeho použitím opäť v stave stroja. Je to ako spätná väzba. tak sa musíme ČLK, alebo nie. chcem priradiť vlajku v jednom štáte, a potom v niektorom inom štáte musím skontrolovať stav tohto príznaku a rozhodne o pridelení ďalších signálov .. Vďaka vopred. Tama

Môžeš ukázať malý príklad, ktorý objasňuje svoj dotaz? Odpoveď môže závisieť na konkrétnom prevedení. Všeobecne platí, že nie je nutné vložiť prepadne do spätnej cesty synchrónneho stavu stroja. Avšak zvláštne potrubie flop je niekedy užitočné rozdeliť veľké kombinačné siete, čo umožňuje vyššiu taktovaciu frekvenciu. Takéto zreťazenie vedie k zvýšeniu obtiažnosti prevedenie.

Ahoj echo47 Vďaka za odpoveď ur .. Snažím sa designu case (tiež sa snaží realizovať v stave stroja), v ktorej som priradiť nejaké vlajky a kontrolu niektoré z týchto príznakov tiež priradiť určité signály. napr ... procesu (x, y, z, u) začína flg1

Ja neviem, čo statemachine štýl kódovanie ur pomocou Myslím, že to, čo ste poskytli, je statemachine výstup dekodéru kódu. Musíte sa registrovať vlajky v nasledujúcom spôsobom ... procesu (CLK, rstn) začať if (rstn = 0 "), potom clk_st

Ahoj Nand_gate Vďaka za odpoveď ur ... Mám predstavu o tom, ako tento problém vyriešiť ... Vďaka Tama ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back