Nápoveda ~ ~ (o posilnenie zisku)

J

janice

Guest
Aj prechádzať takmer všetky doklady IEEE zisku podporil OTA, všetko väčšinou hovorí o to isté, stačí pridať operačný zosilňovač pre zvýšenie Rout, rovnako ako priložené fotografie .... Problém je, ako sa rozhodnúť, predsudkov a šírka / dĺžka pridanej operačný zosilňovač. Použil som operačného zosilňovača je rovnaký ako pôvodný (tá potreba posilnenie zisku), zisk klesol ..: cry:

[Quote = Janice] I prechádzať takmer všetky doklady IEEE zisku podporil OTA, všetko väčšinou hovorí o to isté, stačí pridať operačný zosilňovač pre zvýšenie Rout, rovnako ako s pripojeným obrázkom .... Problém je, ako sa rozhodnúť, predsudkov a šírka / dĺžka pridanej operačný zosilňovač. Použil som operačného zosilňovača je rovnaký ako pôvodný (tá potreba posilnenie zisku), zisk klesol ..: cry: [/quote] sa u použitie na architektúru, ako ste navrhla? pridané OTA treba antoher vstup zaujatosti vstupného napätia, tj pridaná OTA potrebné tri vstupy, jeden používal skreslenie vstupného napätia DC. Tiež môžete použiť štyri pridal OTA každý z nich má dva vstupy. U zisku je nízka, tak sa pozrite každý pracovný tranzistorov stavu.

[Quote = WDD] sa u použitie na architektúru, ako ste navrhla? pridané OTA treba antoher vstup zaujatosti vstupného napätia, tj pridaná OTA potrebné tri vstupy, jeden používal skreslenie vstupného napätia DC. Tiež môžete použiť štyri pridal OTA každý z nich má dva vstupy. U zisku je nízka, tak sa pozrite každý pracovný tranzistorov stavu. [/Quote] som len pridal jeden plne diferenciálnej OTA na cascode tranzistory (spoločná brána z nich). Skopíroval som pôvodnú OTA ako zisk zvýšila OTA, rovnaké predsudky a rovnaké VMFB. Ale zisk klesne na polovicu ..... Áno ... Pozrela som sa na pracovné podmienky a našiel spoločnú gate tranzistorov (na ktoré som pridal zisk posilnil OTA) pracujú v lineárnej oblasti ....... ale keď som zmenu šírky z nich je stav malé zmeny , a výstupné vlny vyzerá hrozne ..... niečo, čo by som mohol urobiť? Vďaka ~ ~ ~ ~

[quote = WDD] Len som pridal jeden plne diferenciálnej OTA na cascode tranzistory (spoločná brána z nich). Skopíroval som pôvodnú OTA ako zisk zvýšila OTA, rovnaké predsudky a rovnaké VMFB. Ale zisk klesne na polovicu ..... Áno ... Pozrela som sa na pracovné podmienky a našiel spoločnú gate tranzistorov (na ktoré som pridal zisk posilnil OTA) pracujú v lineárnej oblasti ....... ale keď som zmenu šírky z nich je stav malé zmeny , a výstupné vlny vyzerá hrozne ..... niečo, čo by som mohol urobiť? Vďaka ~~~~
potom budete potrebovať nejaké zložité definovať DC hodnota novo pridané OTA (ako sú tri vstupy OTA si môžete prezrieť v nejakej papiere, tj prepojenie navrhuje OZ), novo pridané OTA nie je treba CMFB podľa môjho názoru. nutné starostlivo skontrolovať zaujatosť, tranzistor pracovné podmienky, pretože tam sú vnútorné spätné väzby v zisku zosilnený OTA, takže musí byť považovaná stability. S pozdravom, WDD

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back