Nápoveda O JDM programátor

Y

yyzzjj

Guest
Robím programátor JDM podľa http://www.jdm.homepage.dk/newpic.htm, ale to nemôže fungovať. : (Aj measuer VSS a VDD, to je 5,1 V, ale keď IC-prog čítacie zariadenia, napätie až na cca 2,7, to je OK som BC546B miesto BC547B, je tam nejaký problém, ktorý som "? čakám vašu pomoc!

Už ste dať niečo na napätie pre označenie, tj vedie ukázať prítomnosť napätia. Keď som sa dolu som musel zvýšiť hodnotu LED zdroj odpory, aby napätie neklesol až moc. Tento programátor funguje dobre, len skontrolujte, či hodnoty odporov sú v poriadku. Som si istý, že všetky rozumné tranzistor bude pracovať tak dlho, ako oni sú ten správny typ. Barrybear

Vďaka! Nepoužívam žiadne viedol. a odporu za 2. štvrťrok sa 1.5km a 10K.

HI, skúste najprv s VCC umožňuje ovládanie pre JDM a tiež sa snaží nájsť miesto gulson o JDM programátor, pozrite sa na pripojenie hardvéru týka vôní

Používam 2n3904 tranzistorov IC-Prog čítať korectly 24C16, ale PicBinEditor 1,70 nemôžete prečítať 24C16 vidím, keď IC-Prog práce je Nepoužívajte MCLR linky, ale PicBinEditor použitie MCLR vedenie a napätie na Vcc a CLOCK príde (mám LED na všetkých tratiach) každý vie, čo sa deje?, ak undestend ma

Zvýšiť hodnotu krmiva odporov LED `s na So. 4K7 a uvidíme, či napätie výťahy. Barrybear

i odstrániť všetky LED diódy, ale to nič nezmení Ja mám iný programátor JDM BY sólo s týmto PicBin číta corectly iba 24C16 a dont čítať PIC16F84 s klasickými JDM PicBin nemôžete nič nečítal, keď startind čítanie prvých byts čítanie správne, vidím, že 5V COMS sa niekto pracuje s JDM a PicBin dohromady? I `m len zaujímavé, čo happaned

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back