Nápoveda k tranmit predpisy moci FCC

S

sbhalerao

Guest
Ahoj všetkým, som v súčasnej dobe podieľa na projekte, a som navrhovanie RF na DC, a chcem, aby to pracovať na frekvencii 2,4 GHz. Ľudia sa už RF na DC, ale tieto práce v frekvencia okolo 100 MHz .. Nedávno som narazil na FCC častí 15 pravidiel pre prenos sily v ISM pásme .. Čítal som, že 30 dBm je hranica ... Ale to bolo prenosu dát .. Mám v úmysle odovzdať RF signál a previesť to na DC pre napájanie mobilných zariadení .... Mohol by niekto z vás vysvetliť na vyššie uvedené problémy ... Mojím cieľom je * nie * pre prenos dát ... Poďakoval vám vopred .. Shantanu.

Nepamätám si detaily, ale prenášať toľko energie, čo musíte hop okolo frekvencie s minimálnym počtom chmeľu (myslím, že je to niečo ako 20 samostatných frekvenciou chmeľu minimum), a tie sú obmedzené, koľko vysielacia anténa zisk Môžete použiť. Nemyslím si, že tam je nejaký požiadavku, aby skutočne odosielať dáta / modulácia.

Ahoj, ja som si istý, či som to správne interpretovať, ale myslím, že FCC predpokladá, že si dopravca, 2,4 "úmyselné radiátora", ktorý znamená niečo, čo ste chceli vyžarovať budú obmedzené k tomuto nariadeniu.

Ahoj, ja navrhujem urobiť, je využiť energiu z vysielaných rádiových vĺn ... Tak som si nemyslím, že spĺňa podmienky stanovené v "úmyselné použitie" ako také ... Nechcem prenášať dáta .... Aj napriek tomu by veľmi pomohlo, keby niekto mohol objasniť na situáciu ... Poďakovať vám ... Shantanu

Tam je "priemyselný, vedecký, a lekárske" časť pravidiel. Tieto môžu mať vyššie limity, ak zariadenie spĺňa. Ďalším problémom budete čeliť, je bezpečnostné zákony o hustote energie mikrovlnnej u ľudí. Všeobecne platí, že pokiaľ ide o krátkodobý experiment akademického typu vláda nebude obťažovať, čo robíte v pásme ISM. To je, keď urobíte produkt pre verejnosť, že ste si to overené. V mnohých krajinách je pásmo ISM používať šunky, 1 kW + RF výkon do antén s neobmedzeným zisku.

Som si 100% istý, že by boli klasifikované ako "úmyselné radiátor". Trasmitter je celý zmysel života, by bolo pre vás vyžarovať energiu previesť na jednosmerný. Budete robiť veci, ktoré sa zámerne zvýšiť žiarenia, ako je pridanie vysielacej antény! Nejedná sa o počítač, napríklad, ktoré vyžaruje ako conséquence robiť niečo úplne iné (digitálny práci na počítači).

Predpisy v USA je 30 dBm EIRP pre v ISM pásme. A v Európe je právna úprava ešte viac obmedzujúce, EIRP je obmedzená na 20 dBm [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] a ak je Tx bude používať V bodu do bodu EIRP môže byť až 4W

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back