Nápoveda k nerovnováhe medzi cascode prúdové zrkadlo?

A

Allin

Guest
Ahoj všetci, som sa stretol s problémom o nesúlade cascode prúdové zrkadlo, PMOS cascode (3 mA) a NMOS cascode (3 mA) od toho istého skreslenia, ale test ukazuje, že nesúlad je takmer o 15%!, PMOS väčšie množstvo . Niekto splnenie tohto javu? Je mi šialené! Nejaké návrhy alebo nápad? Díky moc.

Ako sa vaše overdrives pre NMOS a PMOS pri porovnávaní? Sú rovnaké?

PMOS je takmer 300mV, zatiaľ čo NMOS je takmer 200 mV. [Quote = jgk2004] Ako sú vaše overdrives pre NMOS a PMOS pri porovnávaní? Sú rovnaké? [/Quote]

Keby som bol by som vám, aby boli rovnaké. Chcete, aby N a P majú rovnakú silu, takže po pripojení k vysokej impedancie jeden nevyhrá nad ostatné .... Povedal by som, že v prípade pripojenia, čo máte teraz na vysokej impedancie uzol bude železničnej vysoké alebo sa vyrovnal vysoké .... čo je zlé!

Náhodný nezhoda môže byť horšie, ale mali by ste porovnať so systematickým nesúlad, že krátkodobé kanála a prevádzkovo-bod efekty (ako pilot w / VdS = VGS vs slave na VDS = VDD), by produkoval. Okrem toho by ste mali chcieť, aby sa zasadila až šlichtovacie ísť dole náhodné nezhode.

Díky moc, VDS rozdiely sú malé, som si to skontrolovať. plný roh pred simulácií a vytiahol simulácia ukazuje nesúlad je veľmi malá. Aj Skontrolujte rozloženie, hlavné tranzistor a slave majú určitú vzdialenosť, bude hlavnou príčinou nesúladu? prúd je veľký, môže zvýšiť nesúlad s aktuálnym? Predpokladám, že prúdové zrkadlo je 100U: 101uA sme merítko až 10 krát, bude 1000U: 1010, tuším to. [Quote = dick_freebird] náhodné nezhode môže byť horšie, ale mali by ste porovnať so systematickým nesúlad, že krátkodobé kanála a prevádzkového bodu efekty (ako pilot w / VdS = VGS vs slave na VDS = VDD), by produkoval. Okrem toho by ste mali chcieť, aby sa zasadila až šlichtovacie ísť dole náhodné nezhode. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back