Nápoveda CST MWS Upozornenie Farfield je nepresný!

X

Xoan

Guest
Ja som simulovať anténu. Microstip tvaru S planárne anténu. No, varovanie v Trasient simulácie, ale v Farfield objaví toto varovanie "Farfield je nesprávne!". V čom je problém?. Vďaka. Verzia CST MWS 4,3.

Nevidím model, ale 1) Okrajové podmienky sú príliš blízko 2) Ak používate AR filtra potom S11 je dobrá, ale príliš veľa energie zostáva v systéme FF transformácii 3) Vzdialené pole veľkosti monitora je príliš malá a znižuje štruktúry alebo port. HTH

Ahoj, - ako moc predpokladať pridať ako priestor na hranici? - Ako používať AR filter? A aký je fyzikálny význam, že? -

AR filter je v podstate odpoveďou prediktor v časovej oblasti. To všetko robí, je recognisae tlmenie a reakcie a extrapoluje tak, aby pri vykonávaní FFT nie časovej oblasti skrátenie chyby (zvlnenie v parametroch S). Ak prestanete simulationg príliš veľa energie v doméne, budú AR v poriadku, ale v blízkosti ďaleko TX bude nesprávna. Ak používate Open pridať priestorové hranice sa bude počítať v správnej vzdialenosti

Ospravedlňujeme sa, táto AR-filter je niečo pre mňa nové. Existuje nejaký odkaz a prečítajte si viac o tom, a keď ju používať? Neexistuje žiadny vlnky vo vyššie uvedenom príklade. Som Prečo používať AR-filter potom? Máme ďaleko nepresné výsledky pole môže AR-filter tento problém vyriešiť? S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back