Nápoveda !!!!! Chcem navrhnúť porovnávacie

T

tottistone

Guest
Ahoj kluci, chcem navrhnúť komparátor s nasledujúcimi obmedzeniami: VDD = 5V celkový kľudový prúd 10uA Vref = 4.99V a meškanie propagácie by mala byť okolo 20ns nechcem používať dynamické komparátor, pretože neexistuje žiadny signál hodín v Celý systém, kde porovnávacie práce. Môže niekto dať mi nejaké suggenstions? Myslím, že prekážky sú tu vstupné súhlasné napätie a malý kľudový prúd. Vďaka

Môžete použiť diferenciálnej dvojicu ako predzosilňovač a postupujte zámok.

oneskorenie propagácie by mala byť okolo 20ns ------- Myslím, že spoločné dvojfázový otvorené slučke zosilňovače pracoval ako komparátor môže splniť 20ns šírenie requirment. Vlastne som simulovať, ktorého šírenie je 16ns. Ale 10uA prúd môže byť príliš malé pre vyššie uvedené stavby. Vref = 4.99v---- Myslíte rozlíšenie? Som trochu zmätený o svoje popis ...

Súhlasím s jiangnancai, že dostať sa 20ns 10uA spotrebu energie aj naďalej čas komparátora je nemožné. Mal som s 200ns 20uA na CMOS0.6, ale komparátor používa spätnú väzbu prúd komparátor na výstupe OTA. Vďaka spätnej väzbe prúd komparátor umožňujú zvýšiť oneskorenie propagácie. Ale zdá sa mi, že komparátor 20ns pre spracovanie 5V bude mať stovky uA spotrebu energie. Aká je spätná väzba aktuálny komparátor u môžete vidieť na nasledujúci odkaz: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=600062 # 600062

U môže navrhnúť dve etapy porovnávacie uvedené v Allen Holberg, starať sa o ur parametrov za použitia tiež dajte nám prosím vedieť, čo je Vref.

Thansk veľa, chalani. Vref tu znamená, že jeden pevný vstup komparátora je 4.99V. To znamená, budú ďalšie vstup komparátora zmeny okolo 4.99V, ako by som chcel využiť túto komparátor pre generovanie signálu logiku časť celého čipu. Acutally som zistil, že techniku zvanú prebehu vylepšení techniky, snažím aplikovať vo svojom dizajne. Máte nejaké pripomienky? Díky moc za radu.

Použite zložený cascode operačný zosilňovač s n-kanálové tranzistory diferenciálnej dvojice. Táto štruktúra môže rozšíriť spoločný systém vstupných oblasť za napájací zbernicu. Myslím, že je ťažké sa dostať na rýchlosť ciele 20ns sa kľudový prúd 10uA.

Použite zložený cascode operačný zosilňovač? Áno, môže to urýchliť komparátor, ak je obmedzená rýchlosť prebehu, ale tento typ konštrukcie je možné realizovať s kľudový prúd 10uA .--- myslím. Môže byť, že potrebuje dynamický prevádzku, nejaké nápady?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back