Náklady na Modelsim / SynplifyPro licencií a iných nástrojov?

D

ddboy40

Guest
Mám je zvedavý, ako veľmi sa hlavné simulácie a / alebo sysnthesis nástroje môžu oficiálne náklady. Povedzme, že jeden uzol-lock licencie (tj na ingenieur) za rok ModelSim SE a SynplifyPro alebo iných nástrojov. Počul som, že licencia môže byť až o 1 milión amerických dolárov, je to pravda a ak áno, aké nástroje a aké služby (napr. dostupnosť aktualizácií atď) sú spolu s týmito licenciami. Prosím, nechcem kupovať, ale budem rada vedieť, možná budúcnosť cez platobný systém PayPal. Vďaka inadvance.

Pred pár rokmi, Synplify Pre bol o $ 20K (amerických dolárov), ModelSim SE o $ 20K, HyperLynx GHz o $ 47K. Ľahšia verzia bola zhruba tretinová. Xilinx veci: ISE Nadácia cca 3000 USD. WebPACK je samozrejme zdarma. EDK asi 500 dolárov. Systém generátor pre SAD asi 1000 dolárov. Ročná podpora je obvykle nepríjemná časť kúpnej ceny. Ak máte prestať podporovať, prestanete získanie aktualizácie softvéru a môže stratiť prístup k technickú podporu. Prial by som si, spoločnosti by ich zoznam cien výrobkov. Žiadna sranda počúvať predavač pol hodiny len naučiť sa cena v stratosfére. Niekedy nájdete ceny "produkt ohlásenie" alebo "produkt hodnotenie" časti inžinierskych časopisov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back