Náhodné Testovací generátor a osív

S

shaikss

Guest
Môže niekto pls vysvetliť význam osiva v náhodnom teste generátora? Prečo výstup sa zmení, keď je hodnota osiva zmien?

Hej, kamoš svoje jednoduché .... náhodný generátor testu nie je nič iné ako funkciu vstupného parametra semien .... aby sa semeno mení ... výstup sa tiež môže líšiť, ktorá závisí na tom, ako je implementovaná funkcia THT .... semeno sa používa u THT, takže je možné vytvárať rôzne náhodné vzory (ako vždy pseudonáhodných logiku hardware skôr než byť úplne náhodné) ... tak u potreba, aby semeno ..... jednoduché hovoriť napr. ur náhodný vzor môže začínať od počiatočnej hodnoty ur ... takže ak ur semeno je 5 ... ur náhodná vzorka, začne FRM 5 ... n tak ďalej ... dúfam, u si to

Vďaka za info. Ale napriek tomu mám jednu pochybnosť. Píšem testovacích prípadov v XML, ako má RTG XML súborov založených na rozhraní. Predpokladám, že keď som dať semeno ako 1000, ale dáva jednu sadu montážnych isntructions. Ale ak dám semien 67854, dáva ďalší súbor inštrukcií. Nedostal som sa, ako sa mení. Spomenuli ste, že ak u potomstva bude ako dať 5, náhodná vzorka, začne od 5. Takže ak dám ako 1000, od kedy začína výučba generácie? Môžete mi to vysvetliť mi v detaile.

Dobrý deň, som veľmi vysvetlil základy semien n náhodné generovanie logické ..... ale ja som žiadnu predstavu ABT RTG n zhromaždenie instrns ur hovorí ABT .... snáď niekto skutočne pracujú na RTG môže pomôcť u von ...... alebo skôr prejsť niektoré documentions ...

Mám predstavu, že v prípade, že semeno je 5, generátor náhodných čísel sa semeno ako počiatočné hodnoty. Ale ja nie som dostať, ako sa zladiť s montážny návod. Predpokladajme napríklad, napísal som testovací skript pre ADD a spustiť skúšobnú prípad s rôznymi semienkami. Na akom základe sa testovacie generátor náhodných generovanie postupnosti inštrukcií? Pls pomôžte mi

Náhodné mechanizmus je Pseudomonas-náhodný. Ak máte záujem o sekvenciu inštrukcií, môžete sa výskum Pseudomonas-náhodný mechanizmus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back