MWS v5 subgridding stabilita

M

Matt

Guest
Som len zvedavý, ak ktorýkoľvek z vás zažilo problémy so stabilitou pri použití subgridding na MWS v5.Na príklade som mal problémy s bol páskovým vedenia väzobné.Adaptívne mriežkovej pracoval dobre, ale oka sa stal veľmi veľké veľmi rýchlo a model bol ideálne hodí pre subgridding.Bohužiaľ, s subgridding povolené rôzne problémy so stabilitou boli zrejmé napríklad divergance - energie začali stúpať až do MWS Videli nestability a havaroval.

I woiuld zaujímať, či niekto iný má podobné problémy.

Pozdravy,

Matt

keď som počul, že by pomoc MWS subgridding vo verzii 5, bol som veľmi vzrušený.Ale okrem niekoľkých jednoduché problémy, vždycky jsem běžel do problémy so stabilitou pri subgridding bola zapnutá.

Ahoj kluci,

Čas doména má vlastné obmedzenia.V snahe skrátiť dobu krok je potreba doladit siete (a naopak).

Odporúčam vyskúšať Ansoft HFSS ktorý využíva konečných prvkov Analysis.Nielen, že nemá refinment problémy, ale tiež môžete kontrolovať správnosť procesu konvergencie.V praxi si môžete vybrať, či chcete a "rýchle" riešenie (špecifikovaním 5% presnosti alebo akékoľvek iné číslo), alebo počkať, až sa prestane lttle približujú (na 2%, presnosť).Navyše si môžete kontrolovať, ako moc sa to adaptácia v každom prechode (refinment na preukaz) - na urýchlenie konvergencie.

Pozdravy,
Itai

itaifrenkel Napísal:

Ahoj kluci,Čas doména má vlastné obmedzenia.
V snahe skrátiť dobu krok je potreba doladit siete (a naopak).Odporúčam vyskúšať Ansoft HFSS ktorý využíva konečných prvkov Analysis.
Nielen, že nemá refinment problémy, ale tiež môžete kontrolovať správnosť procesu konvergencie.
V praxi si môžete vybrať, či chcete a "rýchle" riešenie (špecifikovaním 5% presnosti alebo akékoľvek iné číslo), alebo počkať, až sa prestane lttle približujú (na 2%, presnosť).
Navyše si môžete kontrolovať, ako moc sa to adaptácia v každom prechode (refinment na preukaz) - na urýchlenie konvergencie.Pozdravy,

Itai

skúste V5.1 beta 2.Mám problém sa vyskytli menšie stability v tejto verzii.

Element7k

Viem o HFSS taky,
nebolo to byť iný HFSS vs MWS post!Majú oba ich miesto.

Myslím, že je to vždy rovnaké.Verzia chceme používať je len na obzore!

Bych mohl dát beta verziu V5.1 vyskúšajte.

Na zdravie,

Matt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back