Musím navrhnúť dva CMFBs dva operačný zosilňovač fázu rozdiel?

Q

QT_GIRL

Guest
Ahoj chlapci, som navrhovanie dvojfázový differntial operačný zosilňovač. Nie som si istý, či mám navrhnúť dva VMFB, alebo stačí použiť jeden pre oboch. Nie som si istý, aký je rozdiel. Vie niekto?

Ahoj, všeobecne vzaté, jeden CMFB stačí na celý operačný zosilňovač, môžete zistiť výstupné súhlasné napätie, čo je v porovnaní s odkazom, potom je výstup spätnú väzbu pre prvú fázu operačný zosilňovač. Dúfam, že to pomáha!

takže musím zistiť fáz, ktoré využíva ako PMOS a NMOS zdroje prúdu a riadiť jeden zo zdrojov pomocou VMFB?

Ahoj Záleží svojho obvodu. pozri Rabie práce alebo papier. sa môže ukázať, keď potrebujeme dva CMFBs. ide o

Dobrý deň, ak zverejníte svoje základné okruh tu, možno môžeme zistiť, ako pridať CMFB pre okruh. BR!

Záleží na vašom obvode. Ak je zisk oboch dvoch fáz je veľmi vysoká, budete potrebovať dve VMFB. Ak jeden stupeň zosilnenia je veľmi nízka (

Vážení hr_reazee: Mohli by ste post "tézy Rabie, alebo papier?" vďaka

Ahoj môže obsahovať odkazy na "Úvod do CMOS operačný zosilňovač a komparátory" Táto kniha.

Zvyčajne, jeden CMFB stačí okrem toho, že výstupné súhlasné napätie druhej fázy je nezávislý na prvom stupni.

Ahoj, chlap. Záleží na vašej obvodoch ako hore uviedol. menej VMFB použiť, potom obvod pracuje dobre, lepšie si dizajn.

Ak je obyčajný spôsob Vs dvoch etapách sa líši a je potrebné ovládať independly

Záleží na tom, či CMFB môže stačiť. Ak to nedá, potom je nutné použiť 2 VMFB. Môžete spustiť niekoľko simulácií a overiť op poits, ktoré vám pomôžu sa rozhodnúť.

[Quote = QT_GIRL] Ahoj chalani, som navrhovanie dvojfázový differntial operačný zosilňovač. Nie som si istý, či mám navrhnúť dva VMFB, alebo stačí použiť jeden pre oboch. Nie som si istý, aký je rozdiel. Vie niekto? [/Quote] je možné použiť len jednu VMFB dve etapy, ale to je pomalé niekedy. Väčšinu času myslím, že použitie dvoch CMFB pre každú fázu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back