Musím desing polvlna dipólová anténa

C

cyprus

Guest
chcete zmeniť tieto hodnoty na pol vlnu dipólová anténa by mohla niekto plz vysvetlite mi, ako je možné zmeniť hodnoty prác .. Chcem tým povedať, že štandardné, tak som len zmenu hodnoty lambda, alebo budem musieť urobiť nejaké zmeny, dúfam, že si ur druhu odpovede HFSS vlastnosti návrhu Lambda 100mm Dip_rad: lambda/200 Radiation_rad: dip_rad + (lambda / 4) Gap_src: 0,0125 Res_lenght:. 0475 * lambda Dip_lenght: res_lenght/2- (gap_src / 2) Radation_height: gap_src / 2 + + dip_lenght lambda/10 Dúfam, že sa niekto vysvetlite mi, alebo mi dať nejaké informácie o ňom

Ahoj, mám stále pocit, že u robia dizajn v ťažkej ceste. Potrebujete dobrý vodič na použitie je # 14 a # 16 splietaný medený vodič požadované legnth (celkom), L (m) = 143 / F (MHz), s tromi izolátory. Dvaja na konci každého lambda / 4 sekcie a jeden v krmive pozícii. U potreba dusiť 01:01 Balun, vyhľadávanie Google. Aj postaviť sa na lambda / 2 ht nad groud. Viac informácií môže byť otained v ARRL Handbook a Josecph Carr Praktické antény knihy.

Aby som bol úprimný, so sebou (Atul) im snaží pochopiť odpoveď ... Videl som to v niektorých knihách ako u hovoril, ale je možné to urobiť v HFSS naozaj tak povedal, u im snaží navrhnúť spôsob, ako v ťažkých .. to u nejakej napríklad (pripravené na HFSS) .. Mám frekvenciu a ja neviem, ak u mi môže pomôcť navrhnúť to akýmkoľvek spôsobom vďaka moc za odpovede druhu

Vážení priatelia, môže niekto dať kód navrhnúť polvlna dipólová anténa s použitím HFSS alebo aké sú tieto hodnoty

Dobrý deň, pokúsim sa vám pomôcť, podľa toho, čo ste uviedli, čo potrebujete vedieť, čo parametra v zozname je potrebné zmeniť, aby správne dipólová anténa. Spomínam si na kód, ktorý práve používate, je tutorial som videl, ale nemôže nájsť v túto chvíľu. Podľa mojej pamäte jediným parametrom je potrebné zmeniť, je Lambda, zvyšok je postarané. musíte poznať frekvenciu prenosu (F) a potom vypočítať lambda = 3 * 10 ^ 8 / F. a potom simulovať vidieť výsledok. aj podľa mojej pamäte je lambda = vlnová dĺžka Dip_rad = polomer dipól, ktorý je veľmi malý v porovnaní s dĺžkou dipólu. Radiation_rad = Toto je radiácie okrajové podmienky v okolí dipólu potrebné pre simuláciu. Radation_height = je to tiež súvisí s okrajovou podmienku nad dipólu. Res_lenght = Jedná sa o celkovej dĺžke dipólu. Dip_lenght = jeden vodič z dipólu dĺžky. Gap_src = to nie je príliš istý, ale verím, že priepasť medzi vodičmi pre zdroje, ktoré znejú. Ak to nie je príliš jasné, prosím odpovedzte.

Ako si vybrať u týchto parametrov, a to u wher sa táto rovnica? môže u dať rovnicu, ktorá definuje polomer a krmív medzera tejto dipólová anténa? pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back