multiplier & filter / Match

V

VT1

Guest
Dobrý deň všetkým, som nový design s RF, a ja som potrebujú pomoc.PSF mi pomohol urobiť zosilňovač dizajn v spoločnosti Genesys, ale to, čo som, čo mám urobiť, je urobiť násobič.Prehľad je:

Osc bežiaci na 25MHz> vyrovnávací pamäťou> Filter / zápas na 50MHz harmonickej> buffer x2.

Podarilo sa mi urobiť zosilňovač opt / simulácia pomocou PSV, ale som nejasné, ako sa pripojiť oscilátor do prvého buffera a ako to urobiť simulácie a optimalizácia pre zdvojovacou a filter / zápas siete, aby moje násobič.
Akýkoľvek pomôcť chcel by som byť veľa ocenil.

Čo v prípade použitia na konštrukciu zosilňovača.

Dať viac detail design, takže ostatní môžu vyjadriť alebo navrhnúť ...

Tu je jednoduchý zdvojovacou frekvencia používania, kremík alebo Schottkyho diódy.Doplnenie strata je asi 9 dB pri 40/80 MHz, zrejme o niečo menej na svojej frekvencii.

http://www.wenzel.com/pdffiles/diodedbl.pdf

Alebo môžete použiť LM1496 IC.Pozri str 8 a 9 tejto aplikačnej poznámke:

www.onsemi.com/pub/Collateral/AN531-D.PDF
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Zdravím všetkých, to, čo som doteraz.Prosím, ak vidíte akékoľvek problémy, tak mi povedz, ako som nové a snažia sa naučiť RF dizajnu alebo základné s akýmkoľvek spôsobom.Okruhu bola optimalizovaná pre maximálny zisk.Znieť okruh medzi prvý a druhý zosilňovač zosilňovač vyberie z prvej harmonickej.Tento obvod pracuje na lavičke, ale rezonovať okruhu je veľmi citlivá.Od tohto bodu som sa dostala do slepej uličky a potrebujete pomoc na týchto pár otázok.

1.Je to najlepší spôsob, ako dvojnásobok obvode.Diódy sú lepšie, lacnejšie, menší počet súčasťou, menší hluk?
2.Aké sú ďalšie parametre musím brať do úvahy pri optimalizácii obvode.Verím, že faktor K musí byť viac ako 1?
3.Ako môžem simulovať RESONATE obvode a uvidíte, ako reagovať, že je v tomto obvode.Mám použiť harmonickej rovnováhe simulátor?
4.Veľmi Dôležité: Ako môžem pridať tranzistor 2n4427 tejto simuláciu, žiadne korenie súbory na sieti a nerozumiem parametre, ktoré som ručne zadávať do genézu.Many Thanks
VT1
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back