multiplexing LEDs s ULN2803

G

georgz

Guest
Ahoj chcem použiť pic mikrokontrolér ovládať rad 50 ľad. Ja používam dva ULN2803 IC riadiť anódu a katódu na ľad, ale mám problém s mojím schémy, pretože ULN2803 je tranzistor NPN pole a môžem len potopiť napätie a nie dodať. Je nejaká PNP array IC? [PRIPOJIŤ = CONFIG] 66524 [/attach] Toto je schéma pre jeden viedol, ale to nefunguje. The IC1 nemôže potopiť napätie, keď som použiť napätie na vstupe.

Nie je potrebné kontrolovať obe strany LED. Stačí použiť iba jeden IC. + + +

Ahoj chcem použiť pic mikrokontrolér ovládať rad 50 ľad. Ja používam dva ULN2803 IC riadiť anódu a katódu na ľad, ale mám problém s mojím schémy, pretože ULN2803 je tranzistor NPN pole a môžem len potopiť napätie a nie dodať. Je nejaká PNP array IC? [PRIPOJIŤ = CONFIG] 66524 [/attach] Toto je schéma pre jeden viedol, ale to nefunguje. The IC1 nemôže potopiť napätie, keď som platí napätia na vstupe.
Ahoj! V návrhu otvoreným kolektorom idú rovno na +5 V a emitormi sú uzemnené. Takže v skutočnosti, budete mať vypálený 2804 bránu. Predovšetkým je treba vytiahnuť až 5V na O1 a nie 5V priamo. Vlastne ako andre_teprom poukázal, mohol by ste odísť IC2 nesúvisí, dal viedol v sérii s pull up a ste pripravení. Alexandros

Nie je potrebné kontrolovať obe strany LED. Stačí použiť iba jeden IC. + + +
Musím sa kontrolovať každý jeden z 50 LED diód, ako chcem. Našiel som nejaké PNP budiče ako UDN2981A a TD62783, ale aj potrebujete viac ekvivalent tejto sumy v prípade, že je ťažké nájsť tieto.

Prečo používať ULN2003, Wich je najjednoduchšie nájsť? + + +

Už mám ULN2803, ktorý je rovnaký ako ULN2003, je to pole NPN. Potrebujem PNP poľa.

Môžete nájsť obe zložky na RS [url = http://it.rs-online.com/web/p/products/0162795] Tranzistor Darlington Driver di Potenza UDN2981A Allegro Microsystems UDN2981A-T consegna v 24 rude [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back