Multiconductor problémy!

G

grandizer

Guest
Vážení mám simulovať viac dirigent štruktúra je tvorená z 3 paralelné vodiče pre výpočet modálne charakteristická impedancia Z0. Drôt má rozmer W, ktoré sú umiestnené v s, a má hrúbku t a výškou h počas jedného spoločný základ dosky (dirigent číslo 4). Začínam tým, že priradí vlna port (obsahujúce všetky prierez vodiča) pre štruktúru a navrhol som, 3 režimy na port. Tiež som definoval terminálové linky od každého vodiča na zem. Riešenie nekonverguje Sad. Ja manuálne záberu, ale tiež žiadnu šancu .. Zmenil som hranicu z Pece do konečnej vodivosti som tiež narazil na rovnaký problém. Keď som vyriešil len pre prístavy, som založil nepredvídateľný výsledok Z0? Plešatých môže niekto pomoct ... Díky moc

Znie to, že máte niečo, čo môže vyzerať diferenciálnej CPW s doskou umelé krajiny. Pozrite sa do on-line pomoc pri "výpočte impedancia" oblasti a myslím, že nájdete užitočné discussiion. Venujte pozornosť aj impedancia linky a forma výpočtu impedancia, ZPV, ZPI atď mám podozrenie, že zistíte, že je potrebné skúmať viac ako v prvých troch režimoch. Nevzdávajte sa, mali by ste byť schopní sa dostať do práce.

Vážení .. Ďakujem za Vašu odpoveď, v skutočnosti sa snažím zjednodušenie problému na 3 vodiče rovnomerne rozložené a má rovnakú výšku h, ale skutočný prípad je 5 vodičov od seba S1, S2, S5 .. a výška je H1, H2 , h3 .., H5, resp. Tiež to, čo očakávam, že tento problém by mala byť vzájomná, tj presunu charakteristická impedancia Zvi z oboch portov (1 a 2) by mala byť rovnaká. Ale v mojom prípade nechápem výsledok .. Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back