Multi-Threaded EDA nástroje

K

kishore2k4

Guest
Ahoj, dnes som syntetizoval plný design s Synplify Pre za vôbec prvýkrát, predtým som sa zasekol s Xilinx nástrojov. Musím povedať, že som úplne milujú tento nástroj. Tak ako tak som si všimol, že aj pre tak mocného výrobok stále používa jednovláknových syntézy, rovnako ako nástroje Xilinx. Prišiel som sa diviť, ak niektorý z nástrojov EDA sú Skutočne multithreaded. Viem, že exsist niektoré nástroje z Synopsys, ktoré som počul v nejakej online demo. Aspoň nástrojov, ako sú simulátory a syntetizátory, musí byť viacvláknových, ak nie celý tok. Viem, že HSPICE má MT verzii, nie som si istý, či Modelsim má jeden ako moja verzia je veľmi starý.

V systéme Windows XP 32-bit ... Xilinx mi povedal, že sa pracuje na multi-threading ISE. Určite by bolo pekné miesto a trasy. Nikdy som nevidel viac ako jeden procesor jadro použité v ModelSim SE 6,3 alebo 7,5 HyperLynx. MATLAB 7.4 teraz používa multi-threading v niektorých operáciách. Dúfajme, že sa budú pridávať ďalšie. Videl som pekný multi-threading v ANSYS 11, aj keď v skutočnosti to nie je EDA. Dúfam, že softvérové spoločnosti pokračovať v zlepšovaní multi-Threaded podporu, pretože moderné procesory mieria týmto spôsobom.

Chcel by som, aby zostavil zoznam nástrojov, EDA, ktoré podporujú multithreading. Ako som sa nemajú prístup k väčšine z nástrojov žiadam forumers prispievať. Niektoré alebo všetky nástroje, ktoré môžu pomôcť pri návrhu elektroniky nielen IC dizajnu, najmä sú vítané. Dovoľte mi, aby som si zoznam bude, neváhajte a vykonať opravy. zoznam nástrojov EDA s multi threading podporu Mentor Graphics nmDRC s Hyperscaling z až 100 procesorov Cadence NanoRoute Synopsys HSPICE Matlab 7.4, ktorý je súčasťou vydania R2007a Ak chcete pridať do zoznamu iba názov produktu viete , ktorý podporuje multithreading a typ mierky sú k dispozícii. Prispievatelia: kishore2k4 echo47

Navyše: Tanner EOA T-Spice Sierra-DA Olympus-SOC miesto-a-Route (teraz súčasť Grahpics Mentor)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back