Multi frekvencie FPGA kód.

U

ukapil

Guest
Zdravím všetkých,
Mám FPGA kód cielených na 250 Mhz.Existuje 6 DCMs v design & každej z nich má iný fázový posun nastavenia.
Existuje nejaký spôsob, ktorým môže byť aj tento kód beží na rôznych frekvenciách, ako 165, 200 & 225 Mhz bez akýchkoľvek zmien v kóde (bez re-kompilácia)?

Ďakujeme vopred.

pozdravmi,
Kapil

Co takhle použiť multiplexory?Delenie alebo znásobovaním hodiny a controlling s vybraným signálu v závislosti na funkčnosti.

Mohli by ste mi prosím popísať víc?
Zdrojom oscilátor na doske je 250MHz oscilátor??

Myslím, že zdroje v baord nie je 250 MHz by to bolo príliš drahé, ale s DCM môžete vygenerovať 250 MHz, ako som žiadne domnievať, že si môžete užívať hodiny multiplexory dostupný v Virtex-II až Virtex4 Xilinx FPGA, to sú mutliplexor priamo spojené s hodinami směrování linky, "nízky šikmý riadky" tiež obsahuje BUFG.Myslím

nazdar,
použitím multiplexer je najlepším riešením pre získanie rôznych frekvenciách.

sa týka,
KUL

aj podarilo implementovat dynamické rekonfigurácia na DCM.To je môj problém vyriešený.
V inclk frekvencia môže veľmi od 165-250MHz.

Design dynamické prepínanie frekvencie obvode.návod na použitie, ako prepínanie frekvencie chcete.
Stačí zmeniť firmware, okruhu bude prebiehať v rôznej frekvencii.

Ak je váš obvod môže bežať na najvyšší čas,
tým nižšia je žiadny problém.

existuje 6 rôznych hodiniek v designe, ktoré sú navzájom nezávislé.Myslíte si stále myslí, že v takom prípade, ak je kód funguje na vyššej hodiny, mala by fungovať na nižšej frekvencii?
To si nemyslím!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back