MPLAB-SIM a UART pre PIC16F871

A

ananth

Guest
Ahoj všetci, som sa snažil nájsť dokumentáciu, ktorá ma vedie v používaní používaní MPLAB-Sim je UART, ale neboli schopní nájsť niečo ešte. Viem, že je karta v MPLAB SIM karty, ktorá umožňuje začať proces, ale ak existuje niečo, čo popisuje ako tutorial alebo tak niečo, ak to bolo vykonané, bolo by to skvelé prejsť, že pred začatím procesu. Snažím sa pochopiť cudzí kód a MPLAB-SIM bol veľký doteraz na pomoc ma to. Každá pomoc je vítaná. Vďaka, Ananth.

Ahoj blueroomelectronics, Vďaka za info .. Dobre, tak teraz, keď som prišiel na to, že, aké sú moje možnosti? Je tu niečo, čo by som mohol použiť? Díval som sa cez IDE oshonsoft, ale zdá sa, ako to funguje iba s "Basic" programovania. Môj kód je v "C". Mojím hlavným cieľom je overiť, UART pracovné pomocou simulácie. Vďaka, Ananth.

Ako najlepšie môžem spomenúť MPSIM nepodporuje asynchrónne režimy, ale nie sú synchrónne režimy alebo pokročilé funkcie EUSART. Proteus plne modely všetkých druhov na všetky podporované varianty - zadajte súbor COF výstupu kompilátora ako program vlastníctvo časti schémy PIC, a potom sa drôt požadované zariadenia alebo graf sondy do výstupných pinov. Iain.

Dobrý deň, Iain, Vďaka za info muža! To je hlavný booster .. A teraz, myslím, že krok je pre mňa nájsť nejaké dokumenty o tom, ako na vykonanie tejto veci. Mohol by ste mi pomôcť trochu v tomto smere? Nebol som schopný nájsť niečo na internete o tom. Blueroom elektronika pravdepodobne znamenalo synchrónny veci, ale chcem, aby simulovali asynchrónne I / O Ananth.

--- V "jrem" wrote:>> Bude MPLAB napodobniť USART správne? teda, ak som asm súbor> pre USART, a keď urobím prenosu, sa bit flip na TX> a vypnutie v MPLAB, keď som krok cez program? Tiež sa PIR1> fungovať v emulátora? Alebo musím ladiť na> hardware? >> Nedarí sa mi nájsť nič užívatelia MPLAB pokyny týkajúce> toto. Tak teraz neviem, či som išiel správnym smerom. >> Vďaka miliónov. . . John. otvoriť MPLAB ísť na pomoc / topics / mplabsim / obmedzenia. Zistíte, že to nepodporuje sériové I / O emuláciu.

Môžete použiť kartu UART alebo sa zaregistrujte injekcia - viď priložený v súbore pomocníka MPSIM. Poznámka Async a nie EUSART funkcií (ABD, apod). Iain.

Ahoj priateľovi, mám použiť PIC18 Simulator IDE od [url = http://www.oshonsoft.com/] Oshon Software Úvod [/url] pre simuláciu UART pre rady PIC18F, pretože posledné tri rok. Pre PIC32MX575F256H mikrokontrolér, mám použiť MPLAB ICD 3 a PICkit 3 pre ladenie procesu UART komunikácie a tiež USB komunikácie a ja som uspokojiť. Môžete skúsiť. Dúfam, že to je pomoc. Shyam INDIA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back