MPLAB (rozdělení. ASM súbory)

S

shaun_c_m

Guest
jeden z mojich posledných dosiahol asi 3000 riadkov, vrátane komentárov, a to je právo blbca pokúsiť sa sledovať, kde čo je, keď v jednej svojej obrovský zoznam. Je možné, aby rôzne podsekcie / podprogramov do rôznych súborov a pritom si budú môcť zostaviť a simulovať to? Ako by som mohol ísť o rozdelení 1 veľký asm súboru na menšie zvládnuteľné kúsky? Vďaka Shaun

Už ste vyskúšali # include? Použil som ju predtým, než na veľký projekt v jazyku zhromaždenia.

Zistil som, že smernica patrí, ale niečo nepríjemné Dovoľte mi to vysvetliť na príklade
Code:
, hlavný kód, relocateable časti kódu Hlavné: goto testsubroutine, čo je v inom ASM súbore ;*********. ************************************************** ******** theend goto $, idú ďalej než tú, koniec programu # include, patrí súbor, dal ho z cesty END
[druhý súbor]
Code:
 test kód, ďalšia časť kódu v inom súbore testsubroutine, prvý bežné tzv NOP NOP goto theend, snažím sa rozdeliť na štítku niekde na konci prvého súboru
v tomto prípade "goto theend" vyhadzuje "objekt skôr definované "Chyba. aj keď to nie je definované v tomto druhom súbore, je vymedzené v prvej. Zdá nemôže goto podprogramu, ktorý nie je v druhom súbore. im zmätený, ako to všetko funguje.