MOSFET prekrytie meranie kapacity

E

engrak

Guest
môže niekto hovorí, ako získať MOSFET prekrývajú kapacita?

[Quote = engrak] môže niekto hovorí, ako získať MOSFET prekrývajú kapacita? [/Quote] si BSIM3 manuálu v kapitole kapacita .... Zjednodušene povedané, s cieľom získať dobrý výsledok, mali by ste začať so špeciálnou štruktúrou testu ....

Mám osobitnú štruktúru, ako rad NMOS veľkosťou 10x10 a 10X0.35, ale mám dve rôzne hodnoty sa prekrývajú kapacity z týchto dvoch rozmerov, ale to nie je možné, je rovnaký proces, technology.so prečo sú dve veľkosti? i meranie prekrývajú kapacity pomocou LCR meter.

[Quote = engrak] Mám osobitnú štruktúru, rovnako ako rad NMOS veľkosťou 10x10 a 10X0.35, ale mám dve rôzne hodnoty sa prekrývajú kapacity z týchto dvoch rozmerov, ale to nie je možné, je rovnaký proces, technology.so Prečo dva veľkosti podáva? i meranie prekrývajú kapacity pomocou LCR meter. [/quote] malú dĺžku účinok spôsobí, že rozdiely ..... Za normálnych okolností je presah SPP charecterised pomocou 10/0.35 pre ur prípade ......

Chcem vedieť, prečo krátke kanál dĺžka poľa, by mali používať pre výpočet kapacity prekrývajú.

[Quote = engrak] Chcem vedieť, prečo krátke kanál dĺžka poľa, by mali používať pre výpočet kapacity prekrývajú. [/Quote] Nie som si istý, čo presne ur testovacie štruktúra vyzerá ..... ale ak sa u použitia poľa 10/10, potom test štruktúra je veľmi veľká, aby získali primeranú kapacitu hodnoty z meraní ..... U HV makesure kapacitné hodnoty z easurement je oveľa väčšia, než kapacita systému .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back