MOSFET logická úroveň IRLZ34N vs IRLZ44N

J

JanuszJG

Guest
Dobrý deň, Môže mi niekto vysvetliť, aký je rozdiel medzi MOSFET logické úrovne IRLZ34N a IRLZ44N? S pozdravom, Janusz

Vážení JanuszJG Hi Je to jednoduché! ak dáte 5 voltov na križovatke GS mosftes logických úrovní, by mali byť DS skratu. ale pre bežné MOSFET, bude spoj GS napätie je asi 15 voltov. Najlepšie Priania Goldsmith

Vážení JanuszJG Hi Je to jednoduché! ak dáte 5 voltov na križovatke GS mosftes logických úrovní, by mali byť DS skratu. ale pre bežné MOSFET, bude spoj GS napätie je asi 15 voltov. Best Wishes Goldsmith
Mám teraz PIC12F629 a riadiť IRLZ34N s 120R odporom k moci asi 1 Watt LED. To funguje veľmi dobre. Na Ebay to IRLZ34N je ťažké nájsť a drahé. IRLZ44N je dobré nájsť a mať prijateľné ceny. Tak som vedieť, Keď sa mi podarí kúpiť 44 namiesto 34 za rovnakým výsledkom.

Ahoj znova Koľko prúdu a napätia a frekvencie potrebujete, presne? Je váš signál, pulz? a kde si ho použiť 120 ohm odpor? Povedz mi trochu bližšie vysvetlenie o tom, čo chcete robiť, možno, a tak aj vám môže pomôcť v lepšom spôsobom. Najlepšie Priania Goldsmith

Ahoj znovu Koľko prúdu a napätia a frekvencie potrebujete, presne? Je váš signál, pulz? a kde si ho použiť 120 ohm odpor? Povedz mi trochu bližšie vysvetlenie o tom, čo chcete robiť, možno, a tak aj vám môže pomôcť v lepšom spôsobom. Best Wishes Goldsmith
Mám dva IRLZ34N Mosfet je poháňané priamo z PIC12F629 s medzi nimi a 120R odpor. (PIC -> Rezistor -> Mosfet) Prvá IRLZ34N jazdy troch výkonových LED v sérii od 2.1v 350mA blikajúcich na 50ms Pomocná IRLZ34N Pohon troch výkonových LED v sérii od 3.4v 350mA blikajúce na 50ms Je to veľmi jednoduché curcuit: - ) Snažím sa čítať listoch z tohto MOSFET a to, čo vidím, je, že sú celkom rovnaké. Ale musím vedieť, že to iste.

IRLZ44N má Max prúd cca. 40A a RDSon z cca. 22mOhm, vs IRLZ34 ktorý má max prúd cca. 30A a RDSon z cca. 50mOhm. Áno, mal by jeden z týchto MOSFETs pracovať pre vás bez rozdielu. Používam IRLZ44N sa stlmiť 60 + W z LED bez problémov.

Vďaka za odpoveď. To je teraz jasné, ku mne :) závislosti na tom, aké PCB musím urobiť, bude to vždy 2, 4, 6, 8 alebo 10 týchto MOSFETs namontovaných na neho. Niekto navrhnúť použiť tento MOSFET: NTMD4840NR2G je dvojaký MOSFET v SOIC-8. Máte skúsenosti s týmto MOSFET?

Opäť Hi Ospravedlňujeme sa za meškanie pri odpovedi. Prečo nie, niektoré jednoduché SMD MOSFET? ktoré majú nižšiu Rdson a prirodzene, nižšiu rozptylu? Najlepšie Priania Goldsmith

Je nám ľúto, bol som čas mimo svoju krajinu za prácou. Prosím, povedzte mi, Naozaj potrebujem odpor medzi moje PIC a IRLZ34N / IRLZ44N? Mám teraz 120R odpor medzi nimi. (Sila PIC je riadený 78L05) Tento odpor bol kresliť na schéme, čo som teraz používať. Nemôžem nájsť dôvod, prečo tento odpor je v mieste medzi PIC a MOSFET. Len som riadiť niekoľkými Power LED (350 mAh) týmto IRLZ ** Možno som si to zle, a odpor je len pre niektoré "bezpečnostných dôvodov" Prosím, dajte mi vedieť.

Vážení Janusz Hi hodnota odporom s brány závisí na frekvencii prevádzky a CISS. Cieľom tejto ressitor je lemit okamžitý prúd cez kondenzátor (CISS). a vy by ste lepšie použiť reverzné neobjektívny diódu (rýchly) súbežne s týmto odporom a jednoduchý feritovým korálikom v sérii s rezistorom. Najlepšie Priania Goldsmith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back