model dutiny problém: eigen Spôsob výpočtu koeficientov

K

kleinesmurf69

Guest
Ahoj,

Mám problém pochopiť odvodenie eigen režime koeficienty dutiny modelu kruhového disku a medzikružia mikropáskových antennna.Zhrnutie tohto odvodenie je uvedené v knihe: mikropáskové antény design príručku, Ramesh Garg et al. Artech House 2001, pp326-327.Odvodzovanie týchto koeficientov so sebou nesie určité integrácie, ktoré nie sú úplne opísané.Bezprostredne po tomto riešení sú uvedené.Snažil som sa Maple bez akéhokoľvek výsledku.Ja by som si prial, aby pochopili derivácie v detaile.Má anuone mať všetky dôležité informácie týkajúce sa tohto problému?Ďakujeme vám.

S pozdravom

kleinesmurf69 Napísal:

Ahoj,Mám problém pochopiť odvodenie eigen režime koeficienty dutiny modelu kruhového disku a medzikružia mikropáskových antennna.
Zhrnutie tohto odvodenie je uvedené v knihe: mikropáskové antény design príručku, Ramesh Garg et al. Artech House 2001, pp326-327.
Odvodzovanie týchto koeficientov so sebou nesie určité integrácie, ktoré nie sú úplne opísané.
Bezprostredne po tomto riešení sú uvedené.
Snažil som sa Maple bez akéhokoľvek výsledku.
Ja by som si prial, aby pochopili derivácie v detaile.
Má anuone mať všetky dôležité informácie týkajúce sa tohto problému?
Ďakujeme vám.S pozdravom

Ahoj,

Po prvé, ďakujem vám za respons.completely understood.

Načrtnúť vám dal vysvetľuje časti som takmer
úplne pochopil.Môj problém je primerly hodnotenie integrály pre výpočet koeficientov módu.Snažil som sa veľa, ale nie je tam žiadny spôsob, ako získať konečný výsledok, ako je uvedené v knihe na p327.

S pozdravom.

Mohli by ste prosím uveďte časť, ktorú didnt understand.Možno, že v. Formáte pdf?

Ahoj,

môžete nájsť scan z príslušnej stránky a niekoľko sprievodných poznámok V prílohe.

Vďaka.
S pozdravom.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back