Model ľudského tela pre XFDTD

M

Mustafa_Engineer

Guest
Ahoj, tu je kompletné CAD súbory pre ľudské telo. ide o Mustafa

Ahoj, ospravedlňujem sa za neskoré odpoveď. Tieto súbory môžu byť použité s XFDTD, som urobil len simulácií so súbormi prác. Jej 100% funkčné. ale budete musieť mať XFDTD prvý. ide o

môžete poskytnúť ľudský model v CST mikrovlnnej štúdiu, alebo len ľudskou hlavu ... plz povedz mi ......................

Hľadám ho už dlho ... Je to bude zázrak, ak niekto poskytne mu ...

Priatelia, pracujem na tom, snažím sa export modelu ľudskej hlavy od XFDTD do. DXF súbory. Vrátim sa týka

Je to možné? Som nenašiel, ako exportovať geometriou z xfdtd, len pevné byť vyvážené .. Akýmkoľvek spôsobom, ak ste dokončil túto prácu veľa ľudí, bude veľmi šťastná! :)

Ďakujem moc! Ale nemôžem importovať správne. Neviem, prečo. Je to vždy hovoril šifrovanie .... Zaujímalo by ma, či je moja XFDTD sa nepodarilo nastaviť.

Ahoj, ja som s použitím týchto súborov urobiť nejakú simuláciu antény v blízkosti ľudského tela. Tieto súbory 100% funkčné. I am using XFDTD6.8. stačí len urobiť: Súbor-Otvoriť ... to je všetko.

Mustafa_Engineer, prosím, vysvetliť, ako exportovať model z XFDTD do DXF (alebo SMT. Iný)? Ďakujem vám!

Ahoj, som sa snažil export súborov, zdá sa, že jeho možné použiť tZde len súbory s XFDTD. Ja som pomocou súborov a 100% funkčné. S pozdravom

Ďakujeme, že u Mustafa Mohli by ste mi prosím mi poskytnúť odkaz na XFDTD, ktoré máte, a prosím, mohli by ste mi srend hlavy Phantom i thank u veľmi Salam

Model pracuje .... aj chaecked to .. ale keď som sa konečne chcel plot výsledky som chybu XFDTD Tento súbor je šifrovaný. Šifrovací modul licenčné číslo zodpovedajúce tomuto formátu, šifrovanie, je povinný tento súbor otvoriť. Nepodarilo sa načítať id pole! Skontrolujte prosím, či súbor existuje a je v správnom formáte readin (): počet miest =% 0, vystupovať, čo mám robiť? vďaka:)

Vyzerá to, že nemáte správny typ licencie. Pravdepodobne budete musieť kontaktovať Remcom ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back