Modbus k obráteniu Profibus.

B

binojkumar

Guest
Ahoj priatelia pls dať predstavu o Modbus a Profibus. Im pri hľadaní Modbus nápad prevodník Profibus, im plánuje urobiť s pic mikroprocesora, ktorý PIC je vhodný pre tento projekt? akékoľvek ukážkový kód v C je k dispozícii? pls pomozte. Vďaka vopred.

- Ako najjednoduchšie bodu, budete potrebovať PIC s dvoma UART, niektoré novšie PIC18 čipy majú ho. Pre vyššiu rýchlosť zbernice PROFIBUS, môže PIC24 alebo dsPIC vhodnejšie. - Mali by ste byť jasné, o aký druh PROFIBUS zariadenie chcete navrhnúť, napr DP slave? Čo je to zamýšľanej funkcie? - Tie s najväčšou pravdepodobnosťou nebude môcť podporovať plnú škálu PROFIBUS prenosovou rýchlosťou v softvéri. Priemyselné PROFIBUS regulátory sú väčšinou pomocou špecializovaných čipov hardvérových rozhraní, ako sú tieto [url = http://www.profichip.com/products/overviewasics/] Prehľad ASIC: profichip GmbH - automatizácie v kremíka [/url] - PROFIBUS je celkom zložitý, som "m zvedavý, či nájdete pripravený na použitie kód v C - však je to možné, myslím. Ale nepodceňujte úsilie.

i dont vedieť, či chcete vytvoriť na vlastnú päsť, alebo majú, alebo chcete hotový prevodník .... nie je to ľahká úloha pre ťažkostiam som stál v ich rozvoji ... Ste si istí, že chcete vytvoriť balíček, a rozvíjať ... i môže poradiť, aby ste ísť na ready made jednom ... [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pridal v 21:37 -------- - Predchádzajúci príspevok bol v 21:34 ---------- [/SIZE] [/COLOR] kódy nemôžu byť zdieľané ... : (

kódy nemôžu byť zdieľané ...
Áno, aspoň tých, ktoré vypracovali v priebehu komerčných projektov. Akademické a free software samozrejme môže. Zistíte, niektoré základné dokumentáciu a kód pre PROFIBUS vrstva 2 (FDL) protokol manipuláciu spolu s libnodave projektu na sourceforge.net. Môžu existovať aj iné projekty, rovnako.

Som stavať protokolu Modbus na PIC, ale doteraz pre PROFIBUS. Aj napriek tomu, že som sa dlho robiť Modbus, som si istý potrebujú viac času na to PROFIBUS. Toto je [URL = "http://adf.ly/4116/pic-lesson-modbus"] príklad Modbus [/URL]. Nabudúce budem robiť PROFIBUS.

Ďakujem u priateľov pre ur cenné rady, aj jus potrebné vytvoriť sadu protokolov pre Modbus prevodník Profibus. ak špeciálny čip pre Modbus a Profibus je k dispozícii, potom by to bolo jednoduchšie aj myslieť. pls zdieľať viac informácií Abt to. Kód Spýtal som sa nie pre komerčné účely, je to len vedieť, akým spôsobom to má byť vykonané, len pre učenie účel. Viem, že kód nemôže byť spoločné pre reklamy.

Nebudete potrebovať špeciálny čip pre Modbus, pretože je to s použitím nízke baudrates a protokol je pomerne jednoduchý. Dal som odkaz na profichip.com o môj prvý odpoveď. Ako už bolo povedané, určené funkcie na PROFIBUS bočných veciach. Je to DP slave, DP master alebo niečo iné?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back