moc line komunikáciu

A

Annie

Guest
Ahoj chcel by som sa dozvedieť viac o tom, či signál je možné zaslať prostredníctvom kábla štít?By ocenil, ak niekto môžete mi dať návod na to.Vďaka

Predmet váš príspevok a obsah sú dve rôzne veci, ktoré nesúvisia.
Power line komunikáciu, je možné pomocou zariadenia, ako sú napríklad, ktoré HomePlug spoločnosti.

Signály do traverz cez tienené káble ako RF koaxiálny kábel na káblový modem.

Já vlastně pár priateľov rozvoj systému, ako je to za posledný rok projektu Samozrejme, ako som počul, že sa snaží niektoré modulácie s rozprostřeným spektrom, pretože váš signál musí byť dostatočne nízka, ne moc, aby zmenil vaše jednotka v kábla ,
uvidíme pokúsiť o nich hovoriť, ale je zvyknutý byť hotový do konca tohto roka, sú iunvestigating hned.

Dobrý deň DarkJedi,

Mohli by ste mi prosím vysvetliť, "váš signál musí byť dostatočne nízka, ne moc, aby zmenil vaše jednotka v kábla" trochu?

Ako som počul, a musia urobiť ampliyud na signál ste vysielajúca cez rozvody elektrickej energie dostatočne nízka na to, aby 220Vac meniť, pretože bude mať vplyv na vedenie.

Oba signály budú pridávať themself v čase domény, ak frecuency možné a myslím si, že musí byť defferend, zakaždým, keď budete mať bežnej elektrickej sieti, a navyše váš signál posielať cez elektrické vedenia.

Je to jasné?Dúfam, že som dosť dobre vysvetliť

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back