mobot mikrokontroléru

A

alain

Guest
Ahoj, môže niekto pls pomozte mi na môj projekt.To je, pokiaľ ide o program na mojom mobot ... línií nálezcu.Nemám predstavu, čo naša instuctor sa snaží nás.povedal: "Musíme vytvoriť program pre naše mikrokontroléru pomocou C i hádat.môže niekto dať alebo mi ukázať príklad pre akýkoľvek program o riadok nálezcu tak kde můžu základne bane ..Každopádne by som sa pomocou Z80 encore mikrokontroléru za to.

Salam,

Môže byť toto pomôže.

Line pokračovateľ ROBOT Použitie AT89C2051 & C

http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit / LFrobot / LFrobot.htm

Sphinx

alain Napísal:

Ahoj, môže niekto pls pomozte mi na môj projekt.
To je, pokiaľ ide o program na mojom mobot ... línií nálezcu.
Nemám predstavu, čo naša instuctor sa snaží nás.
povedal: "Musíme vytvoriť program pre naše mikrokontroléru pomocou C i hádat.
môže niekto dať alebo mi ukázať príklad pre akýkoľvek program o riadok nálezcu tak kde můžu základne bane ..
Každopádne by som sa pomocou Z80 encore mikrokontroléru za to.

im z University of Baguio ... samozrejme, že
to v Baguio.brebentit by sme byť pomocou Z80 micropocessor pre náš projekt wuld .. ale to nebude jednoduché, pretože naše myslenie inštruktor nemajú moc, pokiaľ ide o používanie a programovanie mikroprocesorom ..
.... Snáď vám mohol pomôcť.

na ceste, glenjoy,
odkiaľ ste tiež? .. ste tu z Filipín taky?

feiutm9898, stekaniu im tvorby línií pokračovateľ robot.

Vďaka Sphinx, nádeje, že by mohol robiť ..
budem musieť skúsiťPríspevky zlúčia dohromady davorinPříště upravovať svoje posledný príspevok namiesto vysielania každé 2 minúty 1 riadok, alebo dostanete varovanie!

Áno, já jsem z Filipín, nejsem student, som vám pomôže začať čítaní Z80 inštrukčnú súbor, to vám povie, ako sa program mikroúdajov pomocou montáže.Btw, budete pomocou montážneho alebo C v programovaní Z80?

Štart i pochopenie architektúry z Z80, špeciálne funkčné registre a pamäťou prídelu.

Teda ak vám vedieť už vyššie uvedené informácie, môžeme začať dotazem mě lepší otázku o rutiny.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back