Mobilná komunikácia otázku

E

etc

Guest
Ahoj, Vie niekto, kúsok baseband a zvukových obvodov vrátane analógových a digitálnych GSM, GPRS, WCDMA a WiMAX mobilné telefóny? Vždy som žiadny spôsob, ako sa pozerať na celý informácií. Ak áno, mohli by ste prosím napísať niektoré základné pojmy, na tomto fóre? Alebo ak máte nejaké príbuzné články, aby mi ukázal, vy by ste mi prosím povedzte, ktoré weby môžem zistiť, voľné papiere, vrátane základných znalostí konštrukcie, ich bloku funkcie, schémy, pracovné a prevádzkové situácie? Budem rád, že ste, ďakujem!

Dobrý deň budete požiadaní širokú otázku, ktorá potrebuje nejaké knihy na odpoveď. mali by ste byť konkrétny. Ak ste začiatočník, mali by ste začať s jednou štandardnou a získať o tom knihu a začať čítať potom stráviť štandardu do malých blokov a porozumieť technické zázemie každého bloku. potom ísť do realizácie. Spýtate Ak osobitnú otázku ohľadom skupinovej aby som vám mohol pomôcť. Ale u teba mám všeobecný dotaz DOUT, že niekto môže pomôcť. Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Ahoj, si úplne na moju otázku. Potrebujem celé základné koncepcie a praktické aplikácie o baseband a zvuk mobilného telefónu, takže som si naozaj pochopiť ich štruktúru a work.I obvodov majú súvisiacich učebnice, ale oni sú tak teoretické, to sú vhodné pre akademické výskumy a skúšky v školách. V priemysle, musí mať dobrú základnú koncepciu, štruktúre hardware a jednoduché schéma zručnosti pre kus baseband a audio, ostatné závisí na vašej pracovnej skúsenosti. Pokiaľ viem, niektoré webové stránky sa zdá, že články zdarma k stiahnutiu, ale nemôžem zistiť, celé je, musím vás pomôže sa dostať tie veci. Ďakujem vám!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back