Mincí proti použití lasera a LDR projektu

S

sarelapini

Guest
Dobrý deň, Im práci na školskom projekte Môj druhý rok učenia elektroniky. Môj projekt je druh bezpečného ktoré sa počítajú všetky druhy mincí. Tento projekt je založený na laserový lúč alebo LED na jednej strane a LDR (detektor svetla odpor), na druhej strane. Akonáhle mince v droped, bezpečné počítať, že by som ocenil akúkoľvek pomoc sa počíta schéma systému, ktoré počítajú zakaždým, keď sa dostane voultage. Nechcem používať čipy, ktoré počítajú automaticlly. Budem vďačný za pomoc, Sarel.

Všetky mince nebude rovnakej veľkosti. Ak chcete differenciate medzi mincami, čo ste myslel? Čo sa stane, keď niekto upustí nepriehľadné kruhový kus carboard vo veľkosti mince?

S podmienkou bez počítadla, potom by ste pravdepodobne musieť ísť s nastavením FF ako čítače. Najjednoduchší spôsob, ako začať, je vytvoriť štátny grafe model správania potom pomocou FFS realizovať štátne zariadenia. Pokiaľ ide o zisťovanie rôznych mincí, s najväčšou pravdepodobnosťou nie je problém zistiť rôznych mincí, ale k realizácii obvode pultu, bez toho, aby skutočne pulty. Inak veľkosť mince a váhy môžu byť rozlíšené s mechaniky a nepotrebujete žiadne efektné elektroniky. Myslite na mince triedič a všetko, čo potrebujete urobiť, je spočítať mince padajú jednotlivé rúrky. Pretože sa jedná o školský projekt by som vám pozrieť sa na realizácii štátnej stroj cez obráti. Obvody sú ľahko prísť-by, ale reálne hodnoty (a zručnosti na trhu práce), pochádza z učenia, ako to vyriešiť sami. Dajte mi vedieť, ak budete potrebovať ďalšie radu. Červený

No, vieš, čo hovoríš: D to, čo som chcel použiť. Ďakujem. @ Paranam, čo sa tvaru mince bude v poriadku, jeho jediná myšlienka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back