Mikrovlnným systémom design [materiály, zariadenia HLP]

T

the_risk_master

Guest
Ahoj bratia a sestry (podobne), ja som do návrhu komunikačných systémov pomocou mikrovlnnej rúry, a som celkom nové v tejto oblasti. Môj tím sa už počíta a mapované naše komunikácie a máme ho profilované mapovanie, počíta link rozpočty, straty, spoľahlivosť ... atď teraz som pridelený k výberu zariadenia, ktoré budú umiestnené v lokalitách sme mali v pláne ... Som preskúmaní určitých Andrew produktov (komunikačná spoločnosť RF) ... To je moje miesto: v návrhu komunikačné, môžete si chlapci navrhnúť niektoré parametre ani okolnosti, vybrať určité zariadenia, musíme použiť ... EG. Aké sú výhody a nevýhody v vlnovody pre rectagular alebo eliptické, aký typ koaxiálneho kábla je vhodné, také veci .... Nemám problém s výberom RF zosilňovača, zlučovače alebo riad, pretože som sa vypočíta tak, aby vyhovovali našim požiadavkám, takže mojím hlavným problémom je tu prenosových liniek na použitie vďaka vopred a mieru! the_risk_master

Hlavný problém prenosové vedenie je to, aké veľké straty si môžete tolerovať u vášho návrhu frekvenciu. Ak váš prijímač LNA nie je pripojený na anténu, potom každý dB káblové straty zvýši šumové číslo prijímača DB. Pre vysielač, je to moc stráca v podobe tepla.

Ako je tomu v vlnovody, čo je výhoda a nevýhody pri použití pružné alebo tuhé, eliptické alebo obdĺžnikového vlnovodu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back