mikrovlnné zosilňovače výkonu

M

mkassem

Guest
haló

Som navrhovaní pomocou výkonového zosilňovača motorola tranzistor
Chcel by som sa opýtať, ako môžem využiť zaťaženie ťahať simulácie pre návrh je pre širokopásmový prevádzku formu 1,8 GHz až 2,2 GHz
Tiež wht mám robiť s harmonické
niektoré knihy hovoria, že krátka (zemiačiky kniha)
ďalších dokumentov (experimentálne štúdie účinkov harmonické zaťaženie MESFET mikrovlných oscilátorov a zosilňovačov), hovoria, že by malo byť ukončené optimal, ale nakrátko

thanx

Normálne Zload v harmonickej by nemal byť shorted.In tomto prípade uvidíte celkový výkon je nižší ako dodanej energie v závislosti na zaťaženie v dôsledku harmonickej sily.

V ADS, tam je dobrý Design Guide pre výkonové zosilňovače.S týmto Design Guide, môžete simulovať váš zosilňovač s rôznymi Zload na rôznych harmonických i Zsource.

Snažil som sa mnohokrát a merať, ale bohužiaľ to simuláciu je založený na presnosť modelov a veľmi citlivý proces zmeny.

Stručne povedané, je to celkom dobrá metóda pre ADS je PA Design Guide, ale merania je najlepšie s miernymi tuner.

Rgrds

iam navrhovaní triedy PA, aj použité zaťaženia linky spôsob sa dostať optimul vnútorný odpor záťaže a urobil deembeding a moci zápas, (ako je opísané v knihe zemiačiky)
Chcem sa opýtať, ABT stability, ako môžem ovládať aj to, ako môže aj calcul a kontrolu zisk, pokiaľ viem, zaujatosť bodu kontroluje maximálny lineárny výstupný výkon, ale ako to mám ovládať zisk

keď ja opotrebovaný zaťaženie vytiahnuť Zload pre maximálny výkon, je mi dáva maximálny výkon, ale nie v lineárnej oblasti
loadpull aj v simulácii, WHT Abt source impedance mám vždy ponechať 50 ohmov

thanx

Teraz teraz sa snaží navrhnúť to v triede AB, žiadne rady, ako začať navrhovaní triedy AB applifier všetky dokumenty sú wellcomed
thanx

Myslím, že moc zisk možno simulovať s príslušnými zaujatosti DC s parametrami.

Ak chcete získať vyššiu, pokúste sa naladiť svoje zaujatosti bod do triedy A.this umožní vyšší zisk, ale nižšiu účinnosť a nižší výkon (pretože teplo). Tiež dobré lineárny.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back