Mikrovlnná vestníku otázka!

X

xjbocx

Guest
Chcem si stiahnuť dokument o "Zlepšenie rozlíšenie IM a ďalšie skreslenie merania" v mikrovlnnej vestníku 1986, ale nemôžem hľadať pomocou Google! Môže mi niekto povedať, ako sťahovať tak starý papier! Díky moc!

Skontrolovať, ktoré má knižnica tento časopis potom ísť do knižnice a skopírovať. Britská knižnica má takmer všetky časopisy. Môžete si kúpiť to z ich webu. Ale mám pocit, že je drahá.

Môžete skúsiť e-mailom je na papier. Urobil som to niekoľkokrát a nikdy sa nepodarí poslať mi to.

Kontaktné informácie: mailom: Mikrovlnná vestníku PO Box 3256 Northbrook, IL 60065-3256 na tel: 847-291-5216 By Fax: 847-291-4816 e-mailom: mwj@omeda.com

Vďaka VSWR. Chcel by som sa dostať na papier som hľadal.

Ahoj, ja sa snažil kontaktovať Mikrovlnná časopisu a ktoré o ne požiadali o kópiu článku. Požiadali ma, aby som sa zaregistrovať, tak som to urobil. ale pozri nasledujúcu odpoveď.
V súvislosti aktuálny výtlačok časopisu Naše záznamy ukazujú, že sme dostali zadarmo predplatné aplikácie. Vzhľadom k Vydavateľ požiadavky, sme schopní pridať ako voľné účastníka v tomto okamihu. Prosím, majte na pamäti, že vydavateľ požiadavky sa neustále mení, a preto vám odporúčame, aby ste sa s nami znovu skontrolovať a znovu požiadať o predplatné zadarmo
Každý z nich má nasledujúci článok alebo prístup na tento článok náhodou? Budem veľmi vďačný. KL Walton a VC Sundberg, "Broadband hrboľatá roh design," Mikrovlnná rúra J., s. 96-101, 1964.

Myslím si, že smolu. Majú len archívy siahajúca do roku 2003 v túto chvíľu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back