Mikropáskové simulácia v ADS Momentum

S

shubhangibhosale

Guest
Ahoj všetci! Chcem simulovať mikropáskového čiaru pomocou ADS Momentum rozloženie. ADS hybnosti simuluje zariadenia vo vnútri krabice. Ak sa nemýlim toto pole je prevzatý mať nekonečnú vodivosť. Štruktúra, že chcem, aby simulovali je mikropáskové vedenie na FR4 podkladu. Z podkladu definície hybnosti môžem definovať FR4 vrstvu a dirigent vrstva na vrchole, na ktorom je nakreslený mikropáskového. Z praktických dôvodov, chcem definovať spodnú vrstvu, medené vrstvy s vodivosťou konečný. takže v skutočnosti vrstvy vyzerajú ako vzduch conductor1 FR4 conductor2 vzduchu je tento umiestnený vo vnútri hybnosti pole pre simuláciu však očakáva, že do zásobníka je conductor1 FR4 cond2 môže pomôžte mi niekto, ako by mali byť definované vrstvy. keď nemám definovať cond2 vrstvu potom impulz predpokladá nekonečné umelé krajiny, ale potom simulácia odchyľujú od zhotovenia. ďakujem vopred.

Môžete si zobraziť 3D preview.Wha ste povedal, je nedostatok vzduchu vrstvu?

Stackup, že čo potrebujete, je FreeSpace meď meď FR4 pre prijatie meď ako môj umelé krajiny, musím pridať ešte jednu vrstvu dieletric. tak som nútený používať FreeSpace medi FR4 medi Freespace, keď som si nasledujúce stackup v 3D ďalšie dielektrické je pridaný do poľa a vyzerá to, ako páskového vedenie stavby môže u pomôžte mi v definovaní zemný rovinu ako meď bez pridania ďalšieho dielektrika vrstva.

ADS impulz simuluje zariadenia vo vnútri krabice.
No Box odkazuje na FFT-založené MOM simulátorov ako Sonet, ktoré majú kovové steny, ktoré obmedzujú nežiadúce oblasti analýzy. Moment je Spôsob chvíľu s otvorenými hranicami. Nie sú žiadne vodivé bočné steny. Pre horný a / alebo spodnej časti si môžete vybrať "voľného priestoru", ktorý je pohlcujúce hranice. Môžete tiež definovať konečnú vodivosť pre / / / / / / GND vrstvy.

Ahoj všetci! Aj keď nemám definovať cond2 vrstvu potom impulz predpokladá nekonečné umelé krajiny, ale potom simulácia odchyľujú od zhotovenia.
V skutočnosti pre mikropáskového riadku pomocou nekonečnej dôvod hybnosti dáva celkom presné výsledky. Pre porovnanie v dokumente mom.pdf (čo je v inštalačnej zložke ADS) sa výsledky konečné a nekonečné krajine v porovnaní s meraným a nekonečné zemi z nich je presnejšie. To môžete urobiť po pre získanie presných výsledkov: 1) zvýšiť frekvenciu ok, použite silné vodiče. 2) Ak vaša mikropáskové vedenie je vnútri krabice, potom pridajte pole do simulácie. (S najväčšou pravdepodobnosťou je to váš prípad) 3) Prevedenie de-vkladanie pre meranie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back