Mikropáskové antény 3,5 GHz pre WiMAX aplikácií

M

mando88eg

Guest
Ahoj všetci, ja som pred sebou problém v tej uznáva, že dúfam, že u môže pomôcť. My Grad.Project je návrh a analýza mikropáskové antény pracujúce v pásme 3,5 GHz pre aplikácie WiMAX. Aj hľadanie na nete a zistil, že WiMAX pracuje na 2,5 GHz, 3,5 GHz, 5,5 GHz, ..., 11 GHz, ale ja som tak zmätená o prevádzkových alebo komunikačný systém ako GSM alebo UMTS tretej generácie 3,5 generácie LTE alebo 3,9 generácie, pretože všetky z nich pracujú v rozsahu MEGA Hertz (1 MHz = 10 ^ 6 Hz), zatiaľ čo môj mikropáskového anténa bude pracovať na štandarde 3,5 Giga Hertz (1GHz = 10 ^ 9 Hz) pre WiMAX. Ako by rozhrania eachothers? Ako to všetkých generácií práce na Mega Hz bude rozhranie WiMAX pracuje na 3,5 Giga Hz? niekto mohol povedať mi o operačný systém pre WiMAX? a ako to funguje? Vďaka S pozdravom, Abdelmoniem

Vážení väčšina Abdelmoniem, povedal u GSM 3G pracuje na rad MHz .. ummmmm Dovoľte mi jasné, že. GSM 900 pracujúci na 900 MHz znamená 0,9 GHz. Ale jeho Uplink (Mobile Set na BTS), šírka pásma (BW) je 890MHz na 915MHz (= 25 MHz), tak prvý termín je v prevádzke FREQ = 0,9 GHz a 900 MHz a druhý termín je BW = 25 MHz pre uplink. Zdieľam ua Graf mikropáskových antény, ktoré navrhujem pre CDMA. Tam pracovná frekvencia = 2,4 GHz (čínskej dohovor) a BW = (2.44GHz - 2.39GHz) 50 MHz, na-10dB tak Nebuďte starosti brat. U práca na 3.5GHz rozsah WiMax, ale pre výpočet u BW si, že v rozsahu MHz. To príde na výstupný parameter S11. skontrolujte graf. To pomôže u, povedal by som. S pozdravom, Refai Arafat RUET, Bangladéš

Jo, viem o S11 a -10 db a ako vypočítať BW, vďaka Eng.Refai. ale ja som sa pýtať na WiMAX radu, viem, že ara mnoho oblastí, pre WiMAX, a ja budem pracovať na 3,5 GHz, ale nejaké obmedzenia pre moje šírku pásma, ako u vedieť, že mám väčšiu šírku pásma zmenou vo výške substrátu. tak chcem vedieť, šírku pásma pre wi-max na 3,5 GHz. Vlastne som navrhol jednoduchý obdĺžnikový a kruhový mikropáskové antény. Budem nahrať S11 čoskoro ISA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back