mikrokontroléru pre hlučnom prostredí

N

naseerak

Guest
Nazdar
Môže niekto odporučiť dobré mikrokontroléru pre prácu v hlučnom prostredí týchto tabuliek displej dosky edvertisement dosiek
apod Nedávno sme boli s využitím At89c51, ale s mnohými problémami, pokiaľ ide o hluk do transformátorov a ďalších Componenets v systéme

Myslím, že budete mať podobný problém s inými mikrokontroléru.Miesto toho hľadajú iné mikrokontroléry, myslím,
že je to lepšie pre zlepšenie hlukovej imunitu Vášho designu, napríklad správne PCB layout.Prvé, čo potrebujete vedieť Kde je hluk od.Ak by ste mohli zdieľať viac vašu žiadosť, pravdepodobne užívateľa v tejto doske Vám niektoré dobrý nápad, ako vylepšiť svoje konštrukcie.

niekoľko rokov sme sa ísť bojovať s pic reset problém (a 200w okna aplikácie) ... to bol môj prvý pokus a já obviňovania pic MCU ....
a na rôznych fórach som požiadaný, aby ľudia, ktoré som MCU pre použitie v hlučnom prostredí ....
a osoby, ktoré má dobré experiment povedal presne to, čo povedal nicleo ... nie je rozdiel beetween nimi ale niektoré MCUs má dobrú odolnosť proti hluku .... ST MCUs jeden z nich accordingto môj starý výskum (aj Toshiba) asi bu ... pričom ďalšie opatrenia (PCB, umiestnenie atď) môžete použiť MCU ....
a my musíme riešiť náš problém len meniace PCB design:)
a moju predstavu o pic úplne zmenil ....

Nazdar,
Dokonca som čelia mnohé hluku súvisiace problémy s 89C51 MCUs.Hlavnými dôvodmi sú zlé napájanie filtrovanie a oddelenia a nedostatok pevných základoch lietadla na PCB.I teraz môj návrh PCB s medenou líval plochy ako pozemné rovinami a použitie feritových tlmivky / korálikov a oddelenie kondenzátory, kedykoľvek je to potrebné pre výkon (Vcc / VDD) stopy.
- Vyvarujte sa dlhých tratí na PCB, ak je to nevyhnutne potrebné.V takom prípade použite oddelenia kondenzátory medzi tým.
- Nevytvorte smyček koľají.To sa stáva najčastejšie dôvody spôsobujúce zem slučky formácie.

salam:
Myslím si, že budete musieť použiť Fradai tak či Myslím si, že musím používať pic mikroúdajov je dobré aj pre hluk

Môžete použiť ľubovoľný mikrokontroléru sa vám páči, všetci sú si podobné.Je to vy, kto má dbať na podmienky, v ktorých je tento mikroúdajov bude pracovať.
V priemyselnej aplikácie je dosť dôležité samostatné vedenie (GNDs a Vccs) medzi analógové a digitálne vysielanie, digitálne a digitálne
atďNiekedy to platí o použitie DC-DC meniče, niekedy stačí použiť malé cievky (0,5 - 50uH) na oboch 5 V a GND a oddelenia kondenzátory.
Tiež nikdy relé pre vnútorný reset obvodu (vonkajší vnútorný odpor stropu ...).Vždy používajte správne napájanie monitora / reset IC ......a budete v maléru!

Myslím, že potrebujete poznať hluk pochádza z vedenia alebo žiarenia.Ak kondukce, pridať šum, ako filter de-spájacími uzáverom, feritu kousnuti
atď Ak príde z radation, presuňte citlivé komponenty od zdroja hluku, tienenie
atď

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back