mikrokontroléru návrh (IMP)

N

Navya

Guest
Prosím, navrhnúť mi, že mikrokontrolér LIN a regulátor napätia, veľkosť a všetky Pamäť prepojenie s krokovým motorom.

Prosím, navrhnúť mi, že mikrokontrolér LIN a regulátor napätia, veľkosť a všetky Pamäť na rozhraní krokového motora
Čo je to "LIN"? Mohli by ste to urobiť komplikované? Nandhu

PIC18F4431 má všetko, čo hľadáte, okrem on-chip regulátora napätia. Pozrite sa na prehľad a datasheet: Skontrolujte tiež PIC16F887 rodiny. Majú tiež väčšinu funkcií, ktoré potrebujete, a sú veľmi lacné ... A to nemožno prehliadať PIC24. Sú rýchle 16-bit PIC a veľmi lacné na to, čo Vám na funkcie a schopnosti.

Mikročip nie je prednostné. Môžete mi prosím navrhnúť, iní majú rovnaký functionalitys.

[Quote = Navy] Microchip nie je prednostné. Môžete mi prosím navrhnúť, iní majú rovnaký functionalitys. [/Quote] Čo je zlé na Microchip? Akú značku chcete? Dúfajme, že nie 8051

Mikročip nie je doporučované pre automobilový applications.Do u nejaké ďalšie návrhy?

Motorola je bežné v autách. Microchip má veľa LIN zbernice veci.

[Quote = Navy] Môžete uveďte číslo dielu? [/Quote] mikročipu číslo dielu? MCP201 ​​jednočipového LIN zbernice prijímač s integrovaným regulátorom napätia.

Mikročip nie je číslo dielu ... iní, ako ST alebo Motorola ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back